Dėl melagingo pranešimo buvo evakuotas Kauno „Akropolis“

Penktadienio vakarą į Kauno "Akropolį" užsukę lankytojai iš jo turėjo išeiti anksčiau nei buvo suplanavę, nes išgirdo, kad skelbiama evakuacija.

"19:30 val. per mikrofonus ir megafonus lietuvių, rusų ir anglų kalbomis buvo pranešta, kad susidarė pavojinga situacija ir reikia evakuotis. Žmonių paprašyta nesinaudoti liftais", - portalui kaunodiena.lt pasakojo "Akropolio" lankytojas Saulius. 

Pasak jo, penktadienio vakarą "Akropolyje" lankėsi labai daug žmonių, todėl buvo itin sunku išvairuoti automobilius iš garažo. "Judėjome vėžlio žingsniu", - teigė jis. Anot Sauliaus, policija ir ugniagesiai į įvykio vietą atvyko labai operatyviai.

"Buvau "Akropolyje" ir išgirdau sireną, raginimą evakuotis. Man apsaugos darbuotojas pasakė, kad susidarė kenksmingi dūmai, tačiau aš jų kvapo nejutau. Tačiau ugniagesių atvyko kur kas daugiau nei policijos. Žmonėms liepė iš garažo patraukti automobilius. Mane ištiko stresas, labai netikėta situacija. Iš pradžių visi galvojo, kad vyksta mokymai, tačiau paaiškėjo, kad tai ne mokymai", - pasakojo susijaudinusi kaunietė.

Prie "Akropolio" susidarė automobilių spūstys, stovėjo ugniagesių, policijos automobiliai. Aplinkui būriavosi daug jaunuolių.

Kauno vyriausiojo policijos komisariato budėtojai apie įvykį informacijos neteikė, tačiau vėliau Kauno apskrities VPK atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius informavo, kad 19:13 val. policija gavo anoniminį pranešimą, kad už pusantros valandos sprogs "Akropolis".

Skubiai evakuoti žmonės, įvestas planas "Skydas", laukiama "Aro" išminuotojų.

Dėl šio pranešimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pareigūnai operatyviai nustatė melagingai apie užminuotą "Akropolį" pranešusį asmenį - bausmę atliekantį I.R. (gim. 1994 m.).

20.48 val. planas "Skydas" nutrauktas. "Akropolio" lankytojai gali sugrįžti pasiimti automobilių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

miegaliai,

miegaliai, portretas
jau KTU evakuotas,o jus dar apie Akropoli

tam milijoniniai

tam milijoniniai portretas
su kai kuriais teiginiais galima sutikti - reikalingi daug griežtesni įstatymai ir pan., tačiau žodį "imbicilas" reikia rašyti teisingai, t.y. "imbecilas".

milijoniniai

milijoniniai portretas
nuostoliai prekybininkams, kavinėms, barams, veikiantiems Akropolyje.O kiek dar mokesčių mokėtojų pinigų išleista operacijai "Skydas"? TSRS laikais už panašius nusikaltimus skirdavo mirties bausmę. TSRS nepasiilgau, bet tuo metu galiojusių įstatymų labai ilgiusi. Jei mūsų valdžios atstovai nebūtų tokie minkštakūniai, tai tą imbicilą(telefoninį minuotoją) pasodintų ant kuolo. Viešai. Kokios turi būti kalinių teisės Lietuvoje?- Jokių!!! Už savo nusikaltimus jie turi būti paskelbti už įstatymo ribų!!!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių