Kauniečiui pigiau dyzeliną parduoti mėginęs rusas stos prieš teismą

  • Teksto dydis:

Penktadienį Kauno policija ištyrė ir teismui perdavė bylą, kurioje Rusijos pilietis įtariamas pardavęs kauniečiui toną dyzelino.

Kaip praneša Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, pareigūnai Laukuvos gatvėje atliko patikrinimą, įtardami, kad Rusijos pilietis vilkiko vairuotojas galėjo parduoti dyzeliną.

Iš stebimos teritorijos išvykstant DAF vilkikui, kurį vairavo rusas D.M., šis sustabdytas, o ūkinis pastatas - apžiūrėtas. Jame pareigūnai aptiko žarnas ir degalų siurbimo variklį su skaitliuku bei 2 tūkst. litrų talpyklas, kurių viena buvo pilna, o kita - pripildyta iki pusės. Skystis talpose skleidė dyzelino kvapą.

Teritorijos savininkas A.R. policijai paaiškino, kad dyzelinas priklauso jam, o jį įsigijo asmeninėms reikmėms. D.M. teigė pardavęs toną dyzelino - 3,2 lito už litrą. Tai patvirtino ir A.R.

Už neteisėtą prekybą akcizais apmokestintomis prekėmis gresia bauda nuo šimto iki 50 tūkst. litų bei prekių konfiskavimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

seimunas

seimunas portretas
kazkokia nesamone...rusas gelbeja lietuvos ubagus, o lietuvos valdzia ji baudzia!ka lietuviai darytu be kontrabandos,be muitininku korupcijos,be lenkijos kainu,be anglijos juokingu kainu?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių