Kaune „VW Golf“ partrenkė du pėsčiuosius

  • Teksto dydis:

Antradienį perpiet Kaune automobilis partrenkė du pėsčiuosius.

Policijos duomenimis, nelaimė įvyko apie 13 val. A. Juozapavičiaus pr. Automobilis  "VW Golf", kurį vairavo 24-erių metų vyras, nereguliuojamoje perėjoje kliudė du pėsčiuosius, gimusius 1960 m. ir 1957 m.

Pirminiais duomenimis, vairuotojas buvo blaivus.

Abu nukentėjusieji nuvežti į ligoninę.  


Šiame straipsnyje: pėstiejiavarijanelaimės

NAUJAUSI KOMENTARAI

ka veikia vyrai?isrinktieji?

ka veikia vyrai?isrinktieji? portretas
kadangi pestysis turi ivertinti greiti,jis ivertina isitikina ir eina, o vairuotojas staiga pradeda greiteti ir uzvaziuoja.p.s. kas paneigs?jeigu liepiama pesciajam ismatuoti be prietaisu greiti,tai vienareiksmiai jie is akies pamatuoja ir eina.tik tokia pesciojo ginyba belieka.kai perejoje partrenkia ir megina dar apkaltinti.

SM

SM portretas
Baisu tokie ivykiai. Gal ir pestieji turetu pasisaugoti o ne aklai eiti per pereja. Pats siandien buvau laimingo ivykio liudininku. Sustojau praleisti pesciuju Baltu pr. ties Gruso gimnazija nuo Silainiu poliklinikos link sviesoforo (sankryza link Neries krantines). Tai kazkoks debilas su skoda oktavia bande apvaziuti pirma juosta nors ten pristatyta auto, bet netilpo tarp antra juosta vaziuojanciu ir pirmoje juostoje stovinciu auto. Laimei pestieji jau buvo praeje link Gruso gimnazijos. Sustojus prie debilo paklausti kodel jis taip elgiasi, net galvos nepasuko ir ziurejo tik i prieki. Matosi, kad durnelis totalus (gal paskaitys si komentara asilas). Va taip gerbiami pestieji. Saugokites patys. Niekus uz jus to nepadarys.

Kazimieras

Kazimieras portretas
Gyvybė duota vieną kartą ir ją reikėtų saugoti. Saugoti turi ir vairuotojai ir pėstieji. Dabar dažnam pėsčiajam labiau rūpi pokalbiai telefonu o ne saugumas. Taisyklėse parašyta, kad pėstysis perėjoje turi įsitikinti saugumu, o vairuotojai turi praleisti pečiuosius. Tik abipusis atsakingumas gali išgelbėti gyvybę. Žinoma labiausia nukenčia pėstieji, bet nereikia galvoti kad vairuotojai nenukenčia - jiems irgi griūna gyvenimas - baudžiamoji atsakomybė dar ne viskas. Žalos atlyginimas gali irgi sugriauti likusį gyvenimą.Akyse stovi vaizdas, kai girtas vairuotojas pertrenkė močiutę su dviem vaikais. Nežinau kokios bausmės susilaukė vairuotojas , bet trijų gyvybių tai neprikels.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių