Kaune rasta, įtariama, sūnaus nužudyta motina

  • Teksto dydis:

Kaune bute rasta negyva moteris, įtariama, kad ją nužudyti galėjo sūnus.

Policijos departamentas informuoja, kad šeštadienį, 13.35 val. Kaune, Ukmergės gatvėje esančiame bute rastas moters, gimusios 1953 metais, kūnas.

Pirminiais duomenimis, sūnus motiną uždusino ant veido prispaudęs pagalvę. Įtariamasis - 1984 metais gimęs neblaivus (2,49 prom. alkoholio) vyras uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žemės

Žemės portretas
Nepateisinama.yra seneliu namai.jei sunku buvo reikėjo kreiptis pagalbos.matosi koks atmata be jokių jausmų sekanti karta žudyti bus lengviau bet kokį žmogų kuris nepatiks uź motinos nuźudimą tik mirties bausme skirčiau,kaip jis gyvens su tokiu kaltės jausmu!

Dainius

Dainius portretas
nepateisinama.....baisu.....kaip taip galima.....nesuvokiama......pati brangiausia zmogu.....kuri jam dave gyvenima.....sviesa......

O kodėl

O kodėl portretas
Kauno Diena neparašė dėl ko sunus uždusino ligos patale jau 15 metu gulinčia motiną, kuria jis slaugė 15 metu, dar būdamas vaikas, nes dabar jam dar tik 33 metai. Nuo to slaugimo jam pačiam nervai pakriko, nes negalėjo nei dirbt, tai ko norėt, nebeišlaikė nervai vaikui ir įvykdė eutonazija, o paskui jis pats feisbuke parašė atsisveikinimo laiška, gerai kad dar ir jis pats nenusižudė. Gaila ir motinos, ir jo paties. Gal nenuteis jo, gal pasigailės teisėjai ir prokurorai, ne iš gero gyvenimo jis taip padarė, jis jaunas, norėjo eit dirbt kaip ir kiti jo bendraamžiai, ne kokia bobutė kad sedėt tarp 4 sienų.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių