Kaune degė trys automobiliai

  • Teksto dydis:

Kaune vakar degė mažiausiai trys automobiliai.

Apie 23 val. Pašilės gatvės namo kieme, prie KTU 11 bendrabučio, buitinių atliekų konteineryje kilo gaisras. Sudegė ne tik plastikinis šiukšlių konteineris, bet ir apdegė šalia stovėjęs automobilis „Volvo“. Įtariama tyčinė veikla – padegimas. Nuostolis tikslinamas.

Kitas automobilis apdgė dėl neatsargaus elgesio. Antradienį priešpiet ugniagesiai sulaukė pranešimo, kad dega garažas Islandijos plente. Garažo duobėje liespnojo išsiliejęs benzinas, nuo jo užsidegė „Opel Vectra“. Aprūko garažo sienos ir apdegė automobilio variklio skyrius.

Apie 18 val. gautas pranešimas, kad Tvirtovės alėjoje iš lengvojo automobilio kapoto rūksta dūmai. Atvykus ugniagesiams, gaisras jau buvo užgesintas. Apdegė ir apsilydė „Audi 80“ variklio skyriaus laidai ir plastikinės detalės. Manoma, kad šis gaisras kilo dėl transporto priemonės gedimo.

 


Šiame straipsnyje: degėgaisrasautomobiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Patigrapuotojau

Patigrapuotojau portretas
Tai kažin koks variklis šito automobilio kur nufotkinai? Jau ant tiek būt kaušu. Tai karvę gal reikėjo nufotkyt, ir įdėt, butum užrašęs kad tojota.

Stepas

Stepas portretas
Pas mus Aukštuose šančiuose dar nėra sudeges nei vienas automobilis, nemačiau nei karto degančio , ar sudegusio, ramus tas musų rajonas, nors ir tamsūs kiemai, bet niekas dar nepasikesino į mašinas, net ir signalizacijos tyli per nakt, nepradeda rėkt. Gal kerštauja jiem kas nors, užtai kenčia automobiliai, ne kitaip.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių