Kaune automobilis įkrito į šiluminę trasą

  • Teksto dydis:

Pirmadienio rytą kaunietės vairuojamas automobilis įkrito į Prancūzų gatvėje remontuojamą šiluminę trasą.

Kauno policijos komisariato komunikacijos poskyrio vedėjos Odetos Vaitkevičienės duomenimis, 7.48 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Prancūzų g. esančioje sankryžoje automobilis įvažiavo į remontuojamos šiluminės trasos griovį.

Į įvykio vietą buvo išsiųsti ugniagesiai, policija ir greitoji pagalba. 

Policijos duomenimis, duobėje rastas „Mercedes Benz“ automobilis, kurį vairavo 51-erių metų moteris. Ji pristatyta į Kauno klinikinę ligoninę.

Pirminiais duomenimis, sankryžoje galėjo susidurti „Opel Vectra“ ir „Mercedes Benz“ automobiliai. Įvykio aplinkybes toliau aiškinasi Kauno pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

algirdas

algirdas  portretas
ten įkrist jei žiūrai į kelią neįmanoma

§

§ portretas
Labai jau gerai įkrito į duobę, ant ratų, net langai visi sveiki ir šonai. O jeigu būtu įkritusi ant šono, ar ant stogo, tai pasekmės būtu tragiškos. O šeip tai net visiškai sveikas automobilis, net neįlenkta., ir tegu džiaugesi kad ant mašinos neužkrito tos metalinės tvoros su tais betonais ant kuriu jos laikosi pastatytos.

na

na portretas
Remontas patinka, bet jis tiesiog nevyksta. Verkių gatvėje štilis, nors turėjo būti 1-as etapas į pabaigą Ir taip visur. Pradėta ir nebaigta. Kaip sakoma, du zuikius vydamas, nei vieno nepavysi. Reikia pagalvoti ir apie žmonių saugumą. Panašu, kad nėra susikalbėjimo ir darbų derinimo tarp kelių organizacijų, o darbuotojams mokama ne už darbus, o už valandas, bent jau toks vaizdas susidaro. O ženklai privalo būti sustatyti taip, kad būtų visiems matomi, ne už tvorų ir krūmų.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių