Paaiškėjo, kad iš eismo įvykio vietos paspruko policijos pareigūnas

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas atliko tarnybinį patikrinimą dėl eismo įvykyje dalyvavusio Kėdainių rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyriausiojo postinio L.T. automobilio. Postinis L. T. (gim. 1993 m.) pripažino vairavęs automobilį eismo įvykio metu ir iš jo pasišalinęs.

Antradienį 18.46 val. gautas pranešimas, kad Kėdainių rajone, Dotnuvos miestelyje, Tilto gatvėje, susidūrė automobiliai „Opel Corsa“ ir „Audi A5“. „Opel Corsa“ 24 metų vairuotoja dėl patirtų sužalojimų buvo pristatyta į gydymo įstaigą, „Audi A5“ vairavęs asmuo pasišalino iš įvykio vietos.

Pareigūnams aiškinantis aplinkybes nustatyta, jog pastarasis automobilis priklauso Kėdainių policijos pareigūnui. Jo kraujo mėginys paimtas tyrimui. Vyras nurodė, jog automobilį naudojimuisi davė tėvui, o šis paskolino pažįstamam asmeniui, kuris ir galėjo vairuoti transporto priemonę.

Pareigūnai sulaikė neblaivų 53 metų vyrą. Alkoholio kiekio matuokliu jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,24 prom, taip pat paimtas kraujo mėginys tyrimui. Vyras pripažįsta vairavęs transporto priemonę.

Surinkta medžiaga dėl eismo įvykio tolimesniam tyrimui buvo perduota Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnams. Jo metu buvo atliekamos visos priemonės, siekiant išsiaiškinti, kas iš tikrųjų vairavo eismo įvykyje dalyvavusį automobilį „Audi A5“.

Postinis L. T. pripažino vairavęs automobilį eismo įvykio metu ir iš jo pasišalinęs.

Tyrimą dėl eismo įvykio toliau tęsia Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos pareigūnai. Taip pat tęsiamas ir aplinkybių patikslinimas, ar į įvykio vietą atvykę  Kėdainių r. PK Reagavimo skyriaus pareigūnai atliko visus būtinus pirminius veiksmus, siekiant išaiškinti eismo įvykį.

Pareigūnai dėkoja gyventojams, kurie neliko abejingi – pranešė ir informavo apie galimai iš eismo įvykio pasišalinusį policijos pareigūną. Kauno apskr. VPK vadovybė akcentuoja, kad neteisėti pareigūnų veiksmai netoleruojami ir vertinami principingai: „Šis jaunas pareigūnas, dirbantis mažiau nei 3 metus, nušalinamas nuo tarnybos“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fui

Fui portretas
O jetkau, pareigune.Tu keksyciu priruosia kas metai po pundeli. O nauda kokia..Bent jau atranka kazkokia pagal smegeneles turetu buti.Bent jau l galejo prisiversti nemeluoti ir nusikaltimas butu atskleistas O dabar eiline bendrininke to pasikelusio gaidzio.

Anonimas

Anonimas portretas
tai kiek po velniu metu tam LT cituoju 'Postinis L. T. (gim. 1993 m.) pripažino vairavęs automobilį ' skaitome toliau 'Pareigūnai sulaikė neblaivų 53 metų vyrą---Vyras pripažįsta vairavęs transporto priemonę. ' o cia kas 'Šis jaunas pareigūnas, dirbantis mažiau nei 3 metus, ' Zurnaliugos bent jau metus issiaiskinkit iki galo nes cia du zmones skirtingi iseina vienam 25 kitam 53 metai :DDDDDDDDDDDDDDDD

Salia beglio policininko avarijos metu sedejo jo kolege

Salia beglio policininko avarijos metu sedejo jo kolege portretas
keleivė,bet vistiek pareigūnė, priesaiką reikia gerbti!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių