Juodasis ketvirtadienis Kaune: darbininką užgriuvo smėlis, Nemune nuskendo moteris

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytą Kaune įvyko dvi skaudžios nelaimės.

7.46 val. Kauno ugniagesiams gelbėtojams buvo pranešta, kad Nemuno upe ties Šančiais plaukia vyras su striuke. Tikrindami gautą informaciją, ugniagesiai gelbėtojai valtimis išnaršė abi Nemuno pakrantes nuo Kranto alėjos iki Geležinkelio tilto. Per tą laiką apie įvykį pranešusi moteris dingo – telefonu, kuriuo ji skambino, niekas neatsiliepė.

8.12 val. apie dešimt metrų nuo kranto pusantro metro gylyje aptiktas moters kūnas. Skenduolę gaivino ir ugniagesiai gelbėtojai, ir greitosios pagalbos medikai. Deja, visos pastangos buvo bergždžios.

Nustatyta, kad N. Č. žuvusioji buvo gimusi 1948 m. ir gyveno Kranto alėjoje. Dėl pensininkės žūties aplinkybių policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

11.18 val. Petrašiūnuose, Nemajūnų gatvėje, esančios bendrovės „Alfeta“ teritorijoje, kasant šulinį, smėlis užgriuvo bendrovės „Žygesta“ darbininką. Atkasus 20-metį I.D., jis jau buvo be sąmonės. Tačiau greitosios medikams pavyko jį atgaivinti. Nelaimėlis pristatytas į Kauno klinikas, ten medikai toliau grumiasi dėl jo gyvybės.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Ar a+a+ skenduolė turėjo vardą ar pavardę?

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Ar a+a skenduolė turėk
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių