Panemunės šile mįslingai pradingo biotualetas

Iš Panemunės šilo Kaune pavogtas biotualetas, priklausantis bendrovei „Kauno švara“. Vagystę bendrovės darbininkai pastebėjo antradienį, todėl jau kitą dieną bendrovės generalinis direktorius Dalius Tumynas kreipėsi į policiją.

Biotualetas stovėjo netoli Gandrų alėjos, prie pėsčiųjų tilto per Nemuną. Portalui kaunodiena.lt direktorius teigė, kad Kaune biotualetai dingsta nebe pirmą kartą.

„Kartais Kaune dingta biotualetai, atliekų konteineriai. Pasitaiko, kad jie būna sudeginami. Tai mūsų nekultūros dalis, ir tie kauniečiai gyvena tarp mūsų”, – tikino D. Tumynas.

Pavogto biotualeto vertė siekia beveik 1,5 tūkst. litų. Įmonės atstovė spaudai Rima Apolianskaitė sakė, kad naujas biotualetas šioje vietoje kol kas nebus pastatytas.

„Prie Panemunės šilo biotualetas stovi tik šiltuoju metų laiku, jis išvežamas nuo lapkričio 1 d., todėl kitas tualetas bus pastatytas tik kitąmet“, – pabrėžė R. Apolianskaitė.

Panemunės šile iš viso pastatyti keturi viešieji tualetai, vieną pavogus, liko tik trys. Vasaros metu Kaune bendrovė pastato 42 biotualetus, o žiemą – 23 tualetus.

Dėl biotualeto vagystės Panemunės policijos komisariatas pradėjo tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunas 1

kaunas 1 portretas
Turini ispyle,o tualeta issiveze i kolektyvini soda.

grobikas

grobikas portretas
o tualeto turini ispyle pries pavogdami?''auksinio tualeto'' tai niekas nevagia...ha ha ha ubagu salyje net tualetus vagia!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių