Plungiškė I. Strazdauskaitė rasta nužudyta

Plungiškė Ieva Strazdauskaitė buvo nužudyta sekmadienio vakarą, pranešė policijos generalinis komisaras Linas Pernavas. Merginos kūnas rastas Kėdainių rajone.

Paslaptingai dingusi I. Strazdauskaitė buvo nužudyta sekmadienio vakarą, siekiant pagrobti automobilį, pranešė komisaras L. Pernavas.

Merginos kūnas rastas užkastas Kėdainių rajone.

„Policijai pagaliau pavyko išsiaiškinti įvykio aplinkybes – sulaikyti keturi įtariamieji asmenys. Deja, bet gyvos merginos rasti nepavyko, nužudyta mergina rasta Kėdainių rajone“, – penktadienio vakarą Kaune žurnalistams sakė policijos vadovas Linas Pernavas.

Įtariama, kad nusikaltėliai automobilį ir merginą pagrobė imitavę eismo įvykį.

Mįslingas dingimas

Kovo 5 d.  21 val. 48 min. į Plungės rajono policijos komisariatą kreipėsi 52-ejų metų vyras. Jis pareiškė, kad tą pačią dieną apie 16 val. 30 min. Plungėje, Pušyno gatvėje, iš namų 2016 metais pagamintu tamsiai rudos spalvos automobiliu „Audi A7“ į Vilnių išvažiavo jo 26-erių metų dukra I. Strazdauskaitė.

Minėtas automobilis buvo rastas Jonavos rajone, šalia Žeimių kaimo esančiame miške. Jame merginos nebuvo. Vėliau pakelę apžiūrėję policijos pareigūnai aptiko merginos daiktų, spėjama, išmestų iš automobilio.

Kaip pranešė tėvas, dukra dingo pravažiavusi Kauną. Pasak pranešėjo, dingo ryšys, vėliau telefonas buvo išjungtas.

Vėliau telefoną asmuo atsitiktinai rado kelyje Vilnius-Kaunas, netoli viaduko ties Mijaugonių gyvenviete.

Policija patvirtina, kad mergina vežėsi „tam tikrus asmeninius daiktus“, tačiau plačiau to nekomentuoja. Pareigūnų teigimu, tie daiktai nebuvo draudžiami. Kad jie būtų ypatingos vertės, policija duomenų neturi.

Iš pradžių policija merginos dingimą tyrė kaip ir visus kitus asmenų dingimus be žinios, tačiau rasti daiktai, automobilis davė pagrindą manyti, kad buvo įvykdytas nusikaltimas.

I. Strazdauskaitė anksčiau nebuvo žinoma policijai, ji ir jos artimieji nefigūravo jokiuose ikiteisminiuose tyrimuose. Policija neturi informacijos, kad mergina ar jos draugas pastaruoju metu būtų sulaukę grasinimų.


Šiame straipsnyje: Ieva Strazdauskaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Netikiu kad del masinos ce taip ivyko gal ne visi kalti o jus jau visus teiset kaip lietuviai nesenai savo vaika uzmuse tai mirties bausme nereike tokiai moteriai o ce jau mirties bausme baust jai visus tai visus nubausti aisku negerai pasielge bet ka dabar padarysi nesugrazinsi zmogaus uzuojauta artimiesems

...

... portretas
Geriau HUMANIŠKA mirties bausmė, nei medos NEAPYKANTA (nors ji tik žodžiais reiškiama),

meda

meda portretas
Tėvų nekeikim ir nekaltinkim. Tiesiog vieną kartą pakabintų visus šešis už kojų miesto centre. Ir tegul kabo kaip šikšnosparniai. Ar vėjas, lietus, šaltis, sniegas prakoštų išgamų smegenis. Varnai akis išlestų, paukščiai apdergtų gal kas gerai ir į dantis ispirtų... Leiskit mergaitės mamai teismą padaryt. Aš su šakute gyviems akis išlupčiau...Manau, kitas išgama darydamas pagalvos kas lauktų jo po to.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių