Apiplėšimas Kleboniškyje: pririšo prie medžio ir pagrobė automobilį

Ankstų ketvirtadienio rytą Kaune, Kleboniškio miške, įvykdytas ginkluotas apiplėšimas. Buvo pagrobtas automobilis, kuris dar nerastas. Policija prašo pareigūnus informuoti, jei pastebėsite automobilį „Opel Meriva“ su valstybiniais numeriais EZU 945.

Policijos departamento duomenimis, nusikaltimas įvykdytas vakar apie 5 val. ryto. 20-mečiui jaunuoliui buvo pagrasinta daiktu, panašiu į pistoletą. Iš jo buvo pagrobtas automobilis „Opel Meriva“, telefonas ir laikrodis. Materialinis nuostolis siekia 2630 eurų.

Šiandien policija pranešė sulaikiusi tris įtariamuosius. Iš viso, pareigūnų duomenimis, buvo keturi užpuolikai. Nusikaltimu įtariami lygtinai paleisti asmenys.

Vienas įtariamųjų, 16-metis kaunietis, pernai teistas už plėšimą.

„Jis yra vienos Kauno mokyklos moksleivis. Šis asmuo, kaip įtariame, šį nusikaltimą padarė bausmės atidėjimo laikotarpiu“, – sakė Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros vyriausioji prokurorė Nomeda Urbonavičienė.

Taip pat nusikaltimais įtariami du anksčiau teisti pilnamečiai. Vienas iš jų naują nusikaltimą taip pat padarė atlikdamas ankstesnę bausmę, kuria jam paskirtas laisvės apribojimas.

20-metis įtariamasis teistas tris kartus: už smurtą artimoje aplinkoje, neteisėtą disponavimą narkotikais. Paskutinis nuosprendis jam paskelbtas vasarį.

Jie abu prisipažįsta kaltais, pasakojo apie įvykio aplinkybes.

Trečiasis sulaikytasis, 19 metis, savo kaltę neigia. Jis taip yra teistas už neteisėtą disponavimą narkotikais, plėšimą.

Policijos duomenimis, prieš pagrobdami automobilį, jo savininką nusikaltėliai pririšo prie medžio. Išsilaisvinęs vaikinas nusigavo iki artimiausio gyventojo, buvo kreiptasi į policiją.

Kaip jis tokiu ankstyvu metu atsidūrė miške?

"Vėlai vakare jam paskambino dvi tik iš feisbuko pažįstamos merginos ir paprašė jas parvežti namo", – pasakojo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos viršininkas Raimondas Baltaduonis.

Vaikinas jas paėmė baigęs darbą, apie 2 val. nakties. Su merginomis buvo trys nepažįstamieji.

Išleidęs merginas, 20-metis toliau vežiojo vaikinus. Pakeliui buvo paimti dar du. 

Galų gale vairuotojui buvo liepta važiuoti į Kleboniškio mišką.

Įtariamieji sako, kad planas apiplėšti vaikiną jiems gimė spontaniškai. Automobilis kol kas nėra rastas, todėl pareigūnai prašo gyventojų, mačiusių pilkai melsvą 2005 metų „Opel Merivą“, su valstybiniu numeriu EZU 945, pranešti policijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

stebinti

stebinti portretas
vot,spontaniski nusikalteliai jau "isivaziavo",-ar nebus ismoke is taboro???

Darosi baisu.

Darosi baisu. portretas
Paslemekus sugavo ,o masinos neranda.Bizuna duoti ir migom atsiras.Prie ko veda smurtautojam uzuojauta?

Kodel?Kosdel?

Kodel?Kosdel? portretas
O kodel ne zodzio apie tas iviliojusias piemenuka i spastus? Kodel slepiami smurtautojai?Kodel istatymai gina smurtautojus ,paslapekus?
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių