Dar viena nelaimė Lampėdžio vandens atrakcionų parke: susižalojo mažametis

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį portalą kauno.diena.lt pasiekė informacija, kad Lampėdžio ežere esančiame vandens atrakcionų parke „Water Inn Kaunas“ įvyko dar viena nelaimė – jau antra šią savaitę. Šį kartą medikai vyko gelbėti 9-erių metų berniuko.

Šią informaciją portalui patvirtino Kauno medikų budėtojas, kuris teigė, kad pranešimas apie nelaimę gautas apie 12.27 val. Pasak jo, nuo vieno iš Lampėdžių ežere, batutų parke ant vandens esančio batuto nukrito vaikas.

Vaikui gelbėti prireikė ne tik medikų, ir ugniagesių pagalbos.

„Nuplukdėme medikus iki vandenyje buvusio vaiko, padėjome nukentėjusįjį užkelti ant lentos ir visus parplukdėme į krantą“, – pasakojo budintis ugniagesys-gelbėtojas.

18 val. portalui kauno.diena.lt Kauno medikų budėtojas teigė, kad vaikas didelių traumų nepatyrė – pirminiais duomenimis, vaikas patyrė paviršinius sumušimus.

Penktadienį ugniagesių paros įvykių suvestinėje rašoma, kad vaikas patyrė nugaros traumą. Parplukdytas į krantą jis buvo įkeltas į greitosios medicinos pagalbos automobilį ir išgabentas į gydymo įstaigą. 

Nelaimės dieną portalui susisiekus su „Water Inn Kaunas“ vadovu Robertu Razgum jis ramino, kad berniukas išleistas į namus.

„Mes susisiekėme su vaiko artimaisiais. Berniukas su tėčiu atrakcionų parke pramogauja jau ne pirmą kartą, jie  – nuolatiniai klientai“, – aiškino R.Razgus.

Kauno klinikų atstovė Eglė Audickaitė penktadienį portalui patvirtino, kad mažamečio gydymo įstaigoje nėra, jis išleistas į namus.

„Ledkalnio“ nebeliks?

Pasak atrakcionų parko vadovo, galimai stebint iš šono situacija atrodė grėsmingai. Vandens atrakcionų parke dirbantis personalas privalo elgtis pagal instrukcijas, todėl iš karto buvo kviečiami medikai, ugniagesiai-gelbėtojai.

Aiškinama, kad vaikas paslydo eidamas batutu ties figūra „Ledkalnis“.

R.Razgus tikina, kad tai ne ta pati vieta, kurioje prieš dieną traumą patyrė 22 metų mergina.

R. Razgus nepaaiškino kodėl, tačiau svarstė galimybę demontuoti figūrą „Ledkalnis“.

Antra nelaimė šią savaitę

Portalas jau rašė, kad antradienio popietė šiame batutų parke, 10 metrų nuo kranto susižalojo 22 metų mergina. Ugniagesių pagalba buvo reikalinga pargabenant ją į krantą. Atvykę ugniagesiai gelbėtojai nukentėjusiai uždėjo kaklo įtvarą, paguldė ant stabilizavimo lentos ir pargabeno į krantą.

Mergina nebuvo praradusi sąmonės, aiškiai apibūdino ją kamuojančius sveikatos sutrikimus.

Dėl nugaros apatinės dalies ir dubens sumušimo merginai buvo suleista nuskausminamųjų vaistų, ji nuvežta į Kauno klinikas.

Po portalo kauno.diena.lt publikacijos, traumą patyrusi mergina pati susisiekė su redakcija ir informavo, kad medikai diagnozavo stuburo slankstelio lūžį. Laimė, paralyžiaus nėra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Kad patys gelbetojai ten vienas stumdo i vandeni vaikai ten ne suauge dirba o kai pamaciai kad blogai daro pati drausminau o jiems ten dzin paciai vos tankos neisuko vienas paskui kita krenta tan oavojinga labai

protingas vienas

protingas vienas portretas
tai kad blyaha plaukt tegu ismoksta o poto visas linksmynes uzdraudineja. Nes kitiem tai problemu nesukelia, tiesiog atsiranda tokiu kuriem nepasiseka, arba daro tai ko neismano

one

one portretas
Automobiliai irgi nesaugūs - kiek avarijų vyksta. Uždraust automobilius!
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių