Avaringoje sankryžoje – dar viena nelaimė

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vidurdienį Kaune, Kovo 11-osios g. ir Chemijos g. sankirtoje, įvyko avarija.

Pranešimas apie eismo nelaimę gautas apie 12 val. Netoli "Girstučio" kultūros ir sporto centro susidūrė "Audi A4" ir BMW automobiliai.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties  atstovas portalą kauno.diena.lt informavo, kad įvykio metu sužalotas vyras. Į nelaimės vietą išsiųstas greitosios medicinos pagalbos ekipažas.

Pirminiais duomenimis, grėsmės vyro gyvybei nėra.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

Portalas primena, kad šioje sankryžoje neretai įvyksta eismo nelaimės.  Jų nepasiseka išvengti ir netoli šios vietos, prie baseino, esančioje pėsčiųjų perėjoje. Vairuotojai raginami būti atidūs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Debilai už vairo,gauna teises neišmoke eismo taisyklių.Nežiūri,nemato ženklų,kalbasi telefonais,nesilaiko distancijos tarp mašinų.Išvažiuoti į gatves darosi vis pavojingiau .Važiuojantys iš paskos lipa ant ”kulnų”,atrodo kad būtų gyvulių varovais,nesilaiko nustatyto greičio keliuose.Pasitrauki,praleidi ,pasirodo netoli tenulėkė,per vieną mašiną.Manau su psichiką kažkas negerai arba su nervais.Tokius reikia gydyti o neduoti teises vairuoti transporto priemones.O gal narkotikų prisiėde važinėja,nes vairavimo stilius nenuspėjamas ir ne prognozuojamas.

šulcas

šulcas portretas
jeigu visi važnyčiotuojai nepamirštu,kad jie važiuoja ne vežimu,o automobiliu ir kartais pasižiūrėtu,kas darosi toliau,o ne panosėje tai tikrai sumažėtu autoavarijų

g

g portretas
Prie girstucio dar viena sviesofora pastatyti... Nuo Kalnieciu iki Muravos 4 sviesoforai :) ir avariju nera....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių