Avaringas rytas Kaune: sniego išbandymų neišlaikė per 10 vairuotojų

  • Teksto dydis:

Pirmadienio rytą nuo 6 val. iki 11 val. Kauno apskrities policijos aptarnaujamoje teritorijoje užfiksuoti  13 techninių eismo įvykių, iš jų 9 įvykę Kauno mieste. Taip pat registruoti du įskaitiniai eismo įvykis, kurių metu buvo sužaloti žmonės.

Šiandien apie 10.15 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Biruliškių g., susidūrė trys transporto priemonės: vilkikai MAN ir DAF bei automobilis „Renault“. Pirminiais duomenimis, eismo įvykis įvyko dėl slidžios kelio dangos, visi vairuotojai blaivūs. Dėl patirtų sužalojimų į gydymo įstaigą pristatyti abiejų vilkikų vairuotojai.

Apie 8.02 val. Kauno rajone, Garliavoje, Rokų pl., susidūrė dvi transporto priemonės: vyro vairuojamas automobilis „Opel“ ir „Audi“, vairuojamas vyro. Pirminiais duomenis, vairuotojai blaivūs, dėl patirtų sužalojimų į gydymo įstaigą pristatytas „Audi“ automobilio vairuotojas.

Kauno apskrities policijos pareigūnai primena vairuotojams pasirinkti ne maksimalų leistiną, o saugų greitį. Esant slidžiai kelio dangai, prailgėja stabdymo kelias, dabartinės oro sąlygos blogina matomumą, tad vairuotojams patariama laikytis saugaus atstumo tarp transporto priemonių, neskubėti kelyje, būti atidiems ir kantriems.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija Kauneavarija LTLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių