Per avariją Kaune žuvo vaikinas, sunkiai sužalota mergina

Susidūrė „Mercedes“ ir „Opel Astra“. „Mercedes“ priekis sudaužytas, o „Opel“ visiškai sumaitotas, ugniagesiams teko jį pjaustyti, kad pasiektų viduje esančius du žmones.

Ketvirtadienio vakarą Kaune įvyko skaudi nelaimė. Per avariją žuvo vaikinas ir sunkiai sužalota mergina.

20 val. 28 min. Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie tai, kad A.Juozapavičiaus prospekte, po M. K. Čiurlionio tiltu, įvyko avarija, prispausti du žmonės. 

Susidūrė „Mercedes Benz E280“ ir „Opel Astra“. „Mercedes“ priekis buvo sudaužytas, o „Opel“ visiškai sumaitotas, ugniagesiams teko jį pjaustyti, kad pasiektų viduje esančius du žmones.

„Opel“ keleivis E. M. jau buvo negyvas, o automobilį vairavusi G. L. sunkiai sužalota. "Mercedes" vairuotojas per avariją nenukentėjo.

"Vaikinui, gimusiam 1991 metais, medikai jau negalėjo padėti. Metais vyresnė mergina išvežta į ligoninę", – portalui kaunodiena.lt sakė Kauno kelių policijos budėtojas.

Pirmininiais duomenimis, 24-erių metų merginos vairuojamas „Opel“ sukdamas į kairę nepraleido ir susidūrė su priešinga kryptimi tiesiai važiavusiu automobiliu „Mercedes“, kurį vairavo 23-ejų metų D. V.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties gydytoja portalą kaunodiena.lt informavo, kad sužeista mergina buvo be sąmonės. Ji išvežta į Kauno klinikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mergina

mergina portretas
o asliai vyrai su dideliais kiausais galvoja kad jie suskti ereliai ir gali skraidyti po kelius. savo vyriskumus rodyti reikia kitaip o ne uz masinos vairo

mergina

mergina portretas
o asliai vyrai su dideliais kiausais galvoja kad jie suskti ereliai ir gali skraidyti po kelius. savo vyriskumus rodyti reikia kitaip o ne uz masinos vairo

tikiu dievu

tikiu dievu portretas
sveiki,ka jus matete vaziuodamas paskui,gal galite papasakoti issamiau,
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių