Artimieji nenuleidžia rankų: telkia savanorius ieškoti dingusio kauniečio

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą Kaune dingo jaunas vyras. Pareigūnai ir artimieji iškart pradėjo aktyvias jo paieškas, tačiau iki šeštadienio ryto jos buvo bevaisės. Nerimo apimti kauniečio artimieji telkia savanorius, kurie prisidėtų prie paieškos veiksmų.

Penktadienio vakarą socialinėje erdvėje ėmė žaibiškai plisti pagalbos prašymas. Jame teigiama, kad dingo Deividas Petkus, gimęs 1993 metais.

Artimieji tvirtina, kad vyras taksi atvažiavo iki Rotušės aikštės ir nuėjo nežinoma kryptimi. Paskutinį kartą vyro telefonas aktyvus buvo netoli Raudondvario plento, prie „Combo“ klubo ar aplink.

Kauno policijos atstovas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad policija ieško dingusio vyro, bet kol kas jokios informacijos neteikia. 

Vėlų penktadienio vakarą feisbuke imta dalytis informacija, kad paieškos vykdomos miesto centre – gausios pareigūnų paieškos užfiksuotos automobilių stovėjimo aikštelėje netoli Kauno pilies.

Šeštadienį dingusiojo artimieji portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad vyras namo iki šiol negrįžo, jo telefonas išjungtas. Tačiau nuleisti rankų nežadama – visi norintys ir galintys šiandien 13 val. kviečiami burtis į paiešką prie Lampėdžio ežero, Neries krantinėje, aplink klubą „Combo“, taip pat visame Raudondvario plente.

„Taip pat būtų labai naudinga, jei kas nors pasidalytų turima vaizdo registratoriaus medžiaga nuo penktadienio vidurnakčio iki maždaug pusės 2 nakties. Fiksuotos vietos – Rotušės aikštė, Kauno pilis ir atkarpa nuo jos link Raudondvario plento“, – į kauniečius kreipiasi Deivido artima giminaitė.

Ką nors mačiusius ar žinančius apie dingusį vyrą prašoma pranešti policijai  Bendruoju pagalbos telefonu 112, 837303450 arba numeriu 8 6 441 48 66.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sh

sh portretas
Tao kad to combo klubo seniai nebera. Ten statybos dabar kazkokios, pastatas beveik nugriautas.

Jums žemiau rašiusiajam

Jums žemiau rašiusiajam portretas
ne 10 km.Koks 10 km.iki Raudondvario plente esančio klubo Combo. Maksimum 5 km. Ir ne namo važiavo,o į klubą. Reikia skaityt atidžiau.

Tai kodėl neieškot taksisto

Tai kodėl neieškot taksisto portretas
kuris jį atvežė į Rotušės aikšte, nes buvo rašyta, kad Deividas tuoj pat išlipo iš taksi, matomai susipyko su taksistu, gal per daug užsiprašė iš Deivido kad nuvežtu jį 10 km nuo Kauno, į namus. Taip kad taksistas viską turi pasakyt.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių