Apleistame pastate Žaliakalnyje – komos ištikta moteris, sulaikytas įtariamasis

  • Teksto dydis:

Antradienį apleistame pastate Kaune rasta komos būsenos moteris. Po pietų policija pranešė, kad sulaikytas įtariamasis.

Kauno policija praneša, kad vakar apie 8 val. 40 min. Kaune, P. Višinskio g., apleistame pastate, rasta 46-erių metų komos būsenos moteris.

Kauno policijos atstovė spaudai Justina Kazragytė portalui patvirtino, kad moteris neturi pastovios gyvenamosios vietos. Tad galima numanyti, kad ji šį pastatą buvo pasirinkusi kaip nakvynės vietą.

Atvykę greitosios medicinos pagalbos medikai komos būsenos moterį, patyrusią galvos traumą, nedelsiant pristatė į gydymo įstaigą.

Po pietų policija išplatino pranešimą, kas operatyviai sulaikytas kaunietis, įtariamas sunkiai sužalojęs šią moterį. 33-ejų metų vyras jau ne kartą anksčiau teistas už sunkius nusikaltimus.

Dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 135 str. 1 d., dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo. Už tai gresia laisvės atėmimas iki dešimties metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Kaip matyti iš nuotraukų, nelaimė arba nusikaltimas įvyko nebaigtame statyti ir per kelis dešimtmečius spėjusiame medžiais bei krūmais apaugti pastate. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rita

Rita portretas
gal jau seniai laikas sutvarkyti ta vieta paciame miesto Zaliakalnio Centre!!!Visi norejo tos vietos, daug pinigu prase , o dabar kas gi ten!!!Geda,Tai vis gobsuoliai Verslininkai ir Verslininkes!!!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių