Triukšmo išvarginti senamiesčio gyventojai buvo išjuokti

Paskutiniame savivaldybės Eismo saugumo komisijos posėdyje buvo triukšminga: grupė miestiečių prašė apriboti automobilių eismą Kauno senamiestyje, tačiau tik buvo išjuokti ir išėjo nieko nepešę.

Gyventojai prašė įrengti kelių eismo ženklus ir apriboti eismą M. Daukšos g. Tokį prašymą jie pateikė neapsikentę nuolatinio triukšmo, keliamos taršos.

„Kiekvieną naktį negalime užmigti iki 4 val. ryto, nes M.Daukšos g. važinėja besilinksminantis jaunimas, taksistai. Nuo 6.30 val. po senamiestį jau juda šiukšliavežiai, į kavines maisto produktus pradeda vežti tiekėjai. Triukšmas, smarvė – kaip gyventi“,– piktinosi vienas Senamiesčio gyventojas.

Jo kaimynai pastebėjo, kad maža Senamiesčio gatvelė virto tranzitine.

„Kiekvieną dieną šia gatve važiuojantis transportas laužo paveldosaugos saugomą senamiesčio kelią, o jums nė motais. Kai reikės jį remontuoti, sakysite, kad nėra pinigų“, – savivaldybės komisijos narius bandė įtikinti kaunietis.

„Iš kiekvieno senamiestyje gyvenančio kauniečio sulaukiu kokių nors skundų. Senamiestis pagyvėjo, todėl čia verda gyvenimas. Triukšmas, užterštas oras ir kiti rūpesčiai – mokestis už jūsų gyvenimą senamiestyje“, – atkirto kauniečiams komisijos pirmininkas Vytas Bancevičius.

Politikas net nesusigėdo pasakęs tokius žodžius, o tik šypsojosi ir šaipėsi iš tokio prašymo.

Gyventojų prašymas buvo atmestas jo net nepasvarsčius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dar

Dar portretas
tokie kvaili klausimai keliami? Raskit normalią šalį kus rotušėje ar miesto širdyje važinėja berozumiai ir dar naktimis, GĖDA.

giventojas

giventojas portretas
senamiestije padarit vienos kripties judejima vienuoje gatveje tik i viena puse kitoje i priesinga puse o Dauksos gatveje tikrai netvarka GAL TIKRAI RIBOTI JUDEJIMA o i kiemus jau giventojai neturi kur statiti masinu SENAMIESTIS NE TIK BARAI YRA ten givena ir zmones mokiklos galrrijos baznicios ir t.t.

mokytoja

mokytoja portretas
Bancevicius kaip ir kiti savivaldybeje- sunkiai orentuojasi darbe,daugely Europos miestu senamisciuose draudziamas eismas, o gyvenimas verda dar ne toks,ne tame reikalas, tiesiog musu pilieciai nekulturingi, nesiskaito su kt. policija neatlieka savo darbo, uz kampo stoveti paprasciau.
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių