Svarbi informacija kauniečiams: nebekursuos 51-asis maršrutinis taksi

  • Teksto dydis:

Atvėstančius orus Kaune visuomeninis transportas pasitinka su pokyčiais. Nuo spalio 1 dienos Kaune uždaromas 51 mikroautobuso maršrutas. Apie nuostolingą maršrutą, būtinybę atlikti pakeitimus kalba vežėjų atstovas Mindaugas Sakalauskas.

„Nuo pat pirmų darbo mėnesių gavome signalus, kad 51-sis maršrutas yra nuostolingas. Per visą laikotarpį kiek dirbame, darėme įvairius pakeitimus šiame maršrute, bet matome tik krentančius skaičius. Jei kauniečiai sako, kad šis maršrutas nėra reikalingas, mes pagaliau turime įsiklausyti ir baigti darbus. Nėra smagu priimti tokius sprendimus, bet jie būtini“, – pasakojo M. Sakalauskas.

Visiems 51-ojo maršruto keleiviams, kurie jau spėjo įsigyti mėnesinius bilietus, anot vežėjų, bus grąžinti pinigai. Jiems tereikia iki spalio 1 dienos atvykti adresu Statybininkų g. 3 („Mano Kaunas“) ir pateikti pirkimo kvitą su e.bilieto kortele.

Vežėjai taip pat informuoja, kad maršrutinių taksi vairuotojai neliks be darbo ir jį tęs įmonėje.

„Nei vieno norinčio dirbti vairuotojo nepaliksime be darbo. Vieni darbą tęs maršrutiniuose taksi, kiti tarpmiestiniuose autobusuose“, – pasakojo „Kautros“ atstovas.

Vežėjų atstovas pasakoja, kad šiuo žingsniu įmonė siekia, kad maršrutinių taksi verslas Kaune taptų rentabilus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuolatinis keleivis

Nuolatinis keleivis portretas
Jūs gal pagalvokit ir apie kitus žmones, pvz. Reikia iki Aleksoto nusigauti kaip nusigauti vienintelis mikriukas 51.palikit jus tą seną trasa pro vidūno alėja.

...

... portretas
Tai kada tą kerą nuims? - jam jau seniai gydytis reikia.

Vilma

Vilma portretas
Vat taip ir būna.., kai negyvena reikiamų atstovų, arba kurių žmonos nevažinėja X5....Privatus ar ne privatus... vis tiek- ranka ranką plauna!
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių