Štai taip Kaunas pasitinka popiežių Pranciškų!

  • Teksto dydis:

Šį savaitgalį Lietuva – pasaulio dėmesio centre. Šeštadienio ankstyvą popietę popiežiaus Pranciškaus lėktuvas nusileido Vilniuje.

Šeštadienį popiežius Vilniuje susitiko su valstybės vadovais, melsis Aušros Vartuose, su jaunimu bendraus Katedros aikštėje.

Sekmadienį Katalikų bažnyčios vadovas aplankys ir Kauną.

Kaunas prieš popiežiaus vizitą pasipuošė Šventąjį Tėvą sveikinančiais plakatais.

Kauno savivaldybės socialiniame tinkle pasidalinta nuotrauka sulaukė ir teigiamų, ir neigiamų kauniečių atsiliepimų. Nepatenkintieji piktinosi, kad čia tik pinigų švaistymas, raštingieji kritikavo, kad plakate trūksta kablelio, dar kitiems nepatiko, kad užrašas yra anglų kalba.

Sekmadienį Šventasis Tėvas aukos Šv. Mišias Kauno Santakos parke, o popiet grįš į Vilnių ir apsilankys prie paminklo Vilniaus geto aukoms atminti bei pagerbs sovietų aukas Okupacijų ir laisvės kovų muziejuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rimas

rimas portretas
Prie rusu kiso tu barbaru kalba per jega,dabar kitu okupantu,kurie buvo uzkariave puse pasaulio kalba bruka.Kosmopolitines siuksles.

gėda gėda

gėda gėda portretas
Gėda Tikiuosi, kad apie 'bolgarkę" nebus kalbama.

Bienvenido, Papa

Bienvenido, Papa portretas
Graži mintis pasveikinti Popiežių, bet ir vėl išlindo tradicinis savivaldybės darbo pavyzdys. Koks miesto meras analfabetas, tokie ir nesigaudančios situacijoje jo komandos darbo vaisiai. Reike kazka dariti. Padarė.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių