S. Šliažas – jau atleistas, kito pavaduotojo dar nėra

Kauno miesto savivaldybės taryba antradienį pritarė sprendimui atleisti liberalų deleguotą administracijos direktoriaus pavaduotoją Sigitą Šliažą.

Portalas kauno.diena.lt rašė, kad S. Šliažas iš pareigų pasitraukė savo noru, savo sprendimą motyvavęs tuo, kad nespėja įsigilinti į kuruojamas sritis, nesijaučia galintis kokybiškai atlikti darbą.

„Mano prašymas yra atleisti iš pareigų dėl asmeninių priežasčių. Tikrai toliau dirbsiu kultūros, socialinėje, švietimo srityje“, – šiandien per tarybos posėdį sakė S.Šliažas.

Antradienį taip pat planuota paskirti naują administracijos direktoriaus pavaduotoją – į šias pareigas liberalai nusprendė deleguoti edukologę Nijolę Putrienę. Tačiau jos kandidatūra kol kas neteikiama, nes nėra gauta pažyma iš Specialiųjų tyrimų tarnybos. Šis klausimas bus svarstomas kitame tarybos posėdyje.

Administracijos direktoriaus Gintaro Petrausko pavaduotojas turi kuruoti kultūros, švietimo, socialinių reikalų, sporto bei sveikatos apsaugos sritis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pagarba S. Šliažui

Pagarba S. Šliažui portretas
Kiek girdėjau S. Šliažas baigęs Vilniaus dailės akademiją, tai jis į menine kūryba geriau tegul užsiima, o ne su tais valdininkais kovoja. Menininkui ne pakeliui su biurokratais valdininkais.

Mannau

Mannau portretas
Mažiau reikėjo dėl reklamos lakstyti po renginius, tai būtų spėjęs darbus nudirbti

Anonimas

Anonimas portretas
Greitai padės šaukštą ir Matijošaitis.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių