Pradėjo kursuoti naujieji mikroautobusai

  • Teksto dydis:

57-ojo maršrutinių taksi maršruto keleiviai pirmadienio rytą jau važiavo naujutėliais geltona ir žalia spalvomis nudažytais mikroautobusais „Mercedes Benz Sprinter“.

Kauno miesto savivaldybės skelbtą konkursą laimėjusi bendrovė „Kautra“ įsipareigojo visas 70 naujųjų transporto priemonių palaipsniui pristatyti iki Naujųjų metų. Planuojama, kad maždaug kas tris savaites bus pristatoma po 10 naujų mikroautobusų.

Mikroautobusuose įdiegta šiuolaikiška įranga: elektroninės šiuolaikiškos švieslentės, keleivių skaičiavimo įranga, aukštos raiškos vaizdo kameros, kasos aparatai, kondicionieriai, automatinės pavarų dėžės. 

Naujųjų transporto priemonių salonas yra itin erdvus ir šviesus. Viduje – 16 patogių sėdimų ir 6 stovimos vietos. Salono aukštis siekia nuo 1,9 iki 2,3 m. Tiek transporto priemonių sėdynės, tiek ir kita apdaila pagaminta iš lengvai valomų ir nuo vandalų apsaugotų medžiagų. Dvigubi stiklai ir patikima šildymo bei vėsinimo įranga užtikrins, kad vasarą mikroautobuso viduje būtų vėsu, o žiemą šilta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

leonas

leonas portretas
kada bus paleistas autobusas ar mikrobas is silainu y aleksota

zioma

zioma portretas
kiek kalbejau su jais jie dirba pamainom vienas ryte kitas vakare , 8 valandas kai kuriuose grafikuose gal kokiu pusvalandziu ilgiau , tiek popietinese tiek rytinese pamainose yra pietus 30 minuciu . kol dar nauja viskas del iseiginiu konkreciai nezino .bet dirbs per menesi ne daugiau 176 valandas , kaip autobusu parke ar autroli . visi pinigai uzdirbti bus rodomi , stavkiu cia nera bus mokama alga

keista

keista portretas
keista ,kad kamera sekimas,tai nevisai tam skirta,tai visu saugumui,bet kas liecia stojima,tai jeigu butu invalidas ,tai pagal viska net su kamerom po zenklu privaletum stoti,nes invalidam zenklai ,bei juos vezantiems nera kliutis sustoti ,stoveti jeigu to reikia.tai gal reiktu zenkla ant mikriuko +neigalus .nu tikrai kaip juos isleisti,jie tai tokia teise turi,ir islipti ir ilipti po zenklais.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių