Po remonto atnaujintas eismas Jurbarko gatvėje

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakare Jurbarko gatvėje buvo atnaujintas transporto eismas. Kelis mėnesius uždarytoje gatvėje vyko naujų vandentiekio ir buities nuotekų tinklų tiesimo darbai.

Sekmadienio vakare Jurbarko gatvėje buvo atnaujintas transporto eismas. Kelis mėnesius uždarytoje gatvėje vyko naujų vandentiekio ir buities nuotekų tinklų tiesimo darbai.

„Atnaujintoje gatvėje buvo paklotas naujas asfaltbetonio sluoksnis, šiuo metu tvarkomi šaligatviai, o už savaitės ketinama pradėti gatvės ženklinimo darbus", – sakė Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Nuo šio pirmadienio atnaujinamas reguliaraus susisiekimo keleivinio transporto eismas Jurbarko gatve, keisis 4-ojo, 9-ojo, 10-ojo, 11-ojo, 21-ojo, 23-iojo, 37-ojo, 37N-ojo, 39-ojo, 48-ojo autobusų, 7-ojo, 11-ojo troleibusų maršrutai ir darbo bei poilsio dienų eismo tvarkaraščiai. Poilsio dienų 11-asis autobusų maršrutas ir eismo tvarkaraštis nekeičiamas. Taip pat nutraukiamas 48A maršruto autobusų eismas, kuris papildomai kursavo vykdant Jurbarko g. remonto darbus.

Pasak Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjo pavaduoto Gintauto Degučio, viešasis transportas Jurbarko gatve kursuoja pilnu pajėgumu, todėl gyventojai, besinaudojantys troleibusų paslaugomis, gali būti ramūs – jie važiuoja abiem kryptimis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jopapa

Jopapa portretas
Tai salygatviai ir bardiurai liks tokie baisus?

klaipediete

klaipediete portretas
Nesupratau sposo, jokio remonto klaipedoje jurbarko g.nera

Kaunietis

Kaunietis portretas
Vėl nepadarė nuvažiavimo nuo šaligatvio dviratininkams ir pėstiesiems nuo Vileišio tilto iš Brastos gatvės pusės...Va tai juokdariai, pusė lupta, pusė skusta..kaip ir naujasis dviračių takas į Lampėdžius...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių