Paskutinės stadijos vėžiu serganti ir pagalbos prašiusi kaunietė: stebuklų būna

Kaunietei trijų vaikų mamai Rasai Vaitekūnienei – paskutinės stadijos gerklės vėžys. Paprašiusi dosnių tautiečių finansinės pagalbos jos gydymui Vokietijoje 47-erių moteris įsitikino – žmonių gerumas yra beribis.

Trečiadienį Kauno dienos redakcijoje viešėjusi moteris papasakojo savo ligos istoriją: prieš ketverius metus jai buvo diagnozuotas 4 stadijos burnaryklės infiltracinė plokščių ląstelių karcinoma (gerklės vėžys – aut.past.).

R. Vaitekūnienei buvo skirta chemoterapija. Tuomet sekė pusantrų metų remisija (ligos progresavimas buvo sustabdytas – aut.past.), o 2016 metais liga sugrįžo. Dabar medikai sako, kad moters būklė yra stabili, tačiau pašnekovė su tuo nesutinka – jai vis blogėja. „Visi chemoterapijos būdai jau yra išbandyti. Mane švitino 32 kartus“, – sakė moteris pridūrusi, kad pastarąjį kartą chemoterapinis gydymas truko 14 mėnesių ir jis nebepadeda.

„Gydytojai išbandė viską, kas tik buvo galima ir ačiū jiems!!! Deja, šiandien man nebepadeda joks Lietuvoje esantis gydymas. Radau dar vieną galimybę ir be proto noriu ja pasinaudoti. Jaučiu gėdą prašydama pagalbos, bet... tiesiog noriu dengti Kalėdų stalą savo trims vaikams šiais, kitais ir dar dar kitais metais“, – sakė moteris, norinti išbandyti Vokietijoje atliekamą fotodinaminę terapiją. Šiam gydymui moteris, pasikliaudama dosnių žmonių geraširdiškumu, siekė surinkti 12 tūkst. eurų. Trečiadienio rytą į kaunietės banko sąskaitą buvo pervesta daugiau nei pusė reikalingos sumos, o vakare moteris jau vos sulaikė džiaugsmo ašaras – dosnūs žmonės suaukojo visą reikiamą sumą. 

„Ačiū visiems! Prašau sustabdyti man skiriamą finansinę paramą, nes mane pasiekė tiek pinigų, kiek reikalinga mano tolimesniam gydymui. Stebuklų būna!!! Tikėkite jais, o jei netikite – raskite draugų, kurie tuo tiki! Apkabinu kiekvieną iš Jūsų! Visus be galo myliu, nes žmonės yra geri. Jeigu tik galite, skirkite savo pagalbą kitiems, kuriems jos reikia, nes niekas iš mūsų nežinome, kas mūsų laukia ryte. Kalėdų stebuklai pildosi“, – dėkojo moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žmonės

Žmonės portretas
Neverta tikėtis antgamtinių jėgų pagalbos. Padėjo Žmonės- surinko pinigų,, gydo Žmonės- Gydytojai, o Gamta tikėkimės duos avansinių dienų, mėnesių , metų. To ir linkiu.

senjore

senjore portretas
Linkime pasveikti

Inga

Inga portretas
Labai dziugu,kad surinkote reikiama suma,muns tik keli eurai,o Jums gyvenimas. Sveikatos ir stiprybes. Nepasiduokit
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių