„Žalgirio“ areną keturioms dienoms okupavo moterys

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ arena tapo moterų traukos centru, nes čia prasidėjo keturias dienas vyksianti paroda „Moterų pasaulis“.

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ arena tapo moterų traukos centru, nes čia prasidėjo keturias dienas vyksianti paroda „Moterų pasaulis“.

Rekordinis dalyvių skaičius

Paroda rengiama jau 11-tą kartą, tačiau šįmet ji pirmą kartą iš mažesnių patalpų, lengvosios atletikos maniežo, persikėlė į areną.

Šiemet dėl moterų dėmesio parodoje susirėmė rekordinis skaičius dalyvių – savo produkciją pristato 300 skirtingų įmonių. Dauguma dalyvių – iš Lietuvos, apie 20 įmonių – iš Latvijos, Estijos ir Slovakijos. Parodos stendai išrikiuoti per du arenos aukštus, todėl bevaikštant gali ir apsisukti galva.

„Čia galima ne tik paganyti akis, bet ir įsigyti nuo paprastų buičiai reikalingų prietaisų iki deimantais puoštų žiedų“, – džiūgavo kaunietė Austėja.

Pigiau nei parduotuvėje

Dauguma parodoje parduodamų prekių moteris vilioja ir mažesnėmis kainomis. Pavyzdžiui, iš vilnos pasiūta liemenė kainuoja beveik 50 litų pigiau. Nė viena moteris savo kasdienybės šaltuoju metu laiku neįsivaizduoja be šiltų pėdkelnių, o jų kainos parodoje irgi mažesnės.

Beveik prie kiekvieno stendo puikuojasi užrašai apie nuolaidas. Vieni pardavėjai taiko 10, kiti – 20 ar net 40 proc. nuolaidas.

„Jau ieškau kalėdinių dovanų, kaip tik mamai skambinau ir teiravausi, kokios spalvos šalio ji norėtų“, – portalui kaunodiena.lt pasakojo Virginija, į parodą atvykusi iš Jonavos. Už žalsvos spalvos šalį ji sumokėjo 20 litų. 

Makiažas ir šukuosena – už dyką

Net jeigu ir neplanuojate nieko pirkti, parodoje nuotaiką gali pakelti paruoštos staigmenos. Štai dekoratyvinės kosmetikos gaminius pristatančios įmonės savo pirkėjų neišleidžia prieš tai jų nepapuošusios.

„Moterys pasidarbavo iš peties – pažiūrėkite, atrodau dešimčia metų jaunesnė“, – iš vizažistės kėdės pakilusi su šypsena veide sakė Aldona.

Šalia savo stendą įsirengę kirpėjai siūlo sušukuoti plaukus. Nuo darbų pavargusios moterys gali atsigauti SPA centre, pasilepinti masažais, netgi pabalinti dantis.

Visą ketvirtadienį arenos amfiteatre suplanuoti dizainerių sukurtų drabužių, aksesuarų pristatymai. Kūrėja Inga Kličienė viena pirmųjų pademonstravo, kaip daugelį metų spintoje saugomas skareles, šalius prikelti naujam gyvenimui, jeigu prie jų pritaikomi tinkami aksesuarai.

Paroda veiks lapkričio 7-9 dienomis nuo 10 iki 18 val., o lapkričio 10 d. – nuo 10 iki 16 val. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

vargas tau,JERUZALE

vargas tau,JERUZALE portretas
parodos laikas turetu buti bent jau nuo 12-22val.Kas dabar gali eiti,tik pensininkai arba bedarbiai,o jie nelabai ir pinigeliu turi,ar gali dirbantis zmogus nueiti i paroda-darbo laikas nuo 9-18v.

Err

Err portretas
Kas gali darbo dienomis aplankyti paroda? Dirbantys žmonės nespės, savaitgalį praleisiu ne Kaune. Gaila, labai norėjau pasizvalgyti. Dirba iki 18 val.Tikrai organizatoriai kvaili!

man

man portretas
Nepatiko.Visų pirma dėl trumpo darbo laiko.Bėgome po darbų ir laiko apeiti neužteko.Neįsivaizduoju kodėl pasirenkamas toks mugės darbo laikas?Veiktų bent jau nuo 12-20 val.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių