Kauno autobusų stotis dirbs visą parą

  • Teksto dydis:

Kauno autobusų stotis nuo rugpjūčio 1 dienos dirbs visą parą, pranešė keleivių vežimo kompanija „Kautra“.

Keleiviams nakties metu nereikės galvoti, kur laukti autobuso – stotis bus pirmoji Lietuvoje, dirbanti visą parą.

„Keleiviai galės saugiai laukti autobuso laukimo salėje. Tai ypač aktualu šaltesniu metų laiku“, – kalbėjo Kauno autobusų stoties vadovė Laima Pakusienė.

Stotyje visą parą dirbs apsauga, tad keleiviai galės jaustis saugūs ir nakties metu. Autobusų kasos dirbs įprastu laiku, iki 22 valandos, bet keleiviai bilietus galės įsigyti tiesiogiai autobuse ar savitarnos terminaluose.

„Stotyje naktį veiks visos svarbiausios paslaugos – keleiviai galės matyti  informaciją ekranuose apie autobusų atvykimą ir išvykimą realiu laiku, įsigyti bilietą savitarnos kasose ar tiesiog nueiti į tualetą. Manau, esame pirmieji šalyje ir vieni iš nedaugelio Europos autobusų stočių, dirbsiančių visą parą“, – sakė stoties vadovė.

Stotyje naktį veiks visos svarbiausios paslaugos – keleiviai galės matyti  informaciją ekranuose apie autobusų atvykimą ir išvykimą realiu laiku, įsigyti bilietą savitarnos kasose ar tiesiog nueiti į tualetą.

Nakties metu keleiviai iš Kauno autobusų stoties vyksta tarpmiestiniais ir tarptautiniais maršrutais. Vis tik pastarųjų yra didžioji dalis.

„Dalis tarptautinių kelionių vykdoma nakties metu, kad kelionės tikslas būtų pasiekiamas kitos dienos pradžioje. Taip stengiamasi išvengti spūsčių miestuose. O ir keleiviams patogu ilgesnės kelionės metu nusnūsti naktį. Džiugu, kad keleiviai Kauno autobusų stotyje priimami svetingai bet kuriuo paros metu“, – kalbėjo tarptautinių kelionių organizatoriaus „Eurolines“ vadovas Edmundas Pavlovas.

Nuo 23 valandos keleiviai į Kauno autobusų stotį galės patekti pro įėjimą nuo autobusų išvykimo aikštelių.

Kauno autobusų stotis yra didžiausio keleivių srauto sulaukianti stotis Lietuvoje. Per parą čia apsilanko virš 10 tūkst. keleivių bei 700 autobusų.


Šiame straipsnyje: kauno autobusų stotis

NAUJAUSI KOMENTARAI

tai gerai

tai gerai portretas
Gerai bus benamiams , turės kur sušilti .

Centras

Centras portretas
Puiki žinia. Aukštas lygis.

EMIGRACIJAI

EMIGRACIJAI portretas
GEROS ZINIOS
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių