Kauniečiai neatsispyrė nemokamiems arbūzams

Supuvusių, vabalais aplipusių arbūzų nuotraukos, kuriomis prieš kelias dienas virtualioje erdvėje pasidalijo vieno prekybos centro lankytojas, miestiečių neatbaidė – šeštadienio rytą prie nemokamai dalijamų arbūzų Kauno pilies prieigose nusidriekė milžiniška eilė.

Arbūzus dalijusios merginos buvo dosnios – davė tiek, kiek žmonės galėjo panešti. XS dydžio drabužius dėvinti moteriškė link savo automobilio vilko du galvos dydžio arbūzus. Jai įkandin tipeno trijų asmenų šeima su penkiais plyštančiais maišais. Nemokamomis dovanomis susigundė net ir tie, kurie įprastai parduotuvėse arbūzų neperka.

„Dovanotam arkliui į dantis nežiūri“, – rausdama dėžę, seną tiesą priminė dalyboms neatsispyrusi žilagalvė. 

Nemokami arbūzai suviliojo ir architektą Audrį Karalių. Tiesa, būdamas garbingu miesto piliečiu, mainais už du maišus jis atsilygino metaliniu pinigu.

„Čia už aptarnavimą“, – į bičiulį atsigręžė architektas.

Žmonės juokavo, kad dalybos paviliojo ir ūkininkų turgelio prekeivius. Savo prekystalius palikę saugoti kaimynams, ūkininkai skubėjo pasiimti po arbūzą ar kelis. Beje, akcija pažadino kai kurių žmonių verslumą – pasiėmę dykai, automobilių stovėjimo aikštelės prieigose apsukrieji arbūzus siūlė už pinigus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

20 centų

20 centų portretas
Gėda Karaliui

Pilietis

Pilietis portretas
Esu pensininkas,mano pensija 162,-€ ,bet tokių arbūzų būčiau tik niekas pasižiūrėti.Nes nemokamo maisto ir kitų gamintojų niekada nevalgau.Nes gali būti apnuodytas.Seimo nariams aš būčiau nuvežęs ir išdalines ,žinoma nuplaučiau ,perrinkčiau.Tegul jie dar geriau gyvena.

Gerbėjas

Gerbėjas portretas
Vargšas karalius neuždirba, eina labdaros imti ir metalinį centą ...
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių