Duris atvėrė naujas „Melgos“ automobilių centras

  • Teksto dydis:

„Melga“ – tai kokybiškas ir greitas aptarnavimas. Kaune, Mituvos gatvėje, duris atvėrė naujas, jau dvyliktas, „Melgos“ automobilių centras Lietuvoje. Jis įsikūręs visai šalia pagrindinės Kauno miesto transporto arterijos – Savanorių prospekto.

Įrengiant vieno aukšto ir beveik 1 tūkst. kv. m automobilių centrą, didžiausias dėmesys skirtas jo modernumui bei vairuotojų patogumui.

Pasak bendrovės „Melga“ Kauno servisų vadovo Gino Maksevičiaus, įmonė savo pelną naudoja plėtrai ir investuoja į kokybiškas automobilių servisų paslaugas.

„Siekiame, kad mūsų automobilių centrai teiktų ne vien automobilių aptarnavimo bei remonto paslaugas, bet ir padėtų paruošti automobilį techninei apžiūrai ar net pasirūpintų ją atlikti. Didiname ir operatyvumą. Pastebėjome, kad klientai labiausiai tikisi, jog užsukę į automobilių dirbtuves, čia nesugaiš daug laiko. Todėl naujajame centre vienu metu bus aptarnaujama nuo šešių iki aštuonių automobilių. Nuolat investuojame ir į pačią naujausią serviso įrangą. Tai padeda užtikrinti, kad mūsų paslaugos būtų itin kokybiškos“, – sako G.Maksevičius.

Naujajame automobilių centre sumontuoti septyni keltuvai ir suvedimo stendas, čia galima atlikti net tik įprastas remonto paslaugas, bet ir nustatyti ratų geometriją, tekinti ar pakeisti stabdžių diskus, papildyti kondicionierius, atlikti kompiuterinę diagnostiką.

Pastaruoju metu vis populiaresnė įmonės „Melga“ paslauga – „Techninė apžiūra be rūpesčių“. Kokia tai paslauga? „Jūs kelioms valandoms paliekate mums savo automobilį. Mes jį patikriname. Jei reikia, suremontuojame. Nuvažiuojame atlikti techninės apžiūros ir jūs atsiimate automobilį, kai viskas jau sutvarkyta“, – pasakoja bendrovės „Melga“ atstovai.

Taip sutaupomas vairuotojų laikas, nes, paaiškėjus automobilio trūkumams, nereikia važiuoti į servisą ir rūpintis, kad gedimai būtų sutvarkyti. Viskuo kokybiškai pasirūpina „Melgos“ meistrai. Nieko nuostabaus, kad šia paslauga pasinaudojusių vairuotojų atsiliepimai itin geri.

Šalia naujojo automobilių centro Mituvos gatvėje įrengta erdvi 40 vietų automobilių aikštelė.

Pasak G.Maksevičiaus, modernūs pokyčiai vyksta ne tik įmonės automobilių centruose, bet ir interneto erdvėje, kur vairuotojams jau siūlomos neįprastos naujovės.

„Beveik kartu su naujojo automobilių centro atidarymu Kaune netrukus startuos ir atnaujinta interneto svetainė. Nuo šiol joje apsilankę vairuotojai galės ne tik įsigyti automobilių prekių, bet ir užsiregistruoti atvykimo laiką į patogiausią jam padalinį internetu. Šiuo metu vis dar įprasta atvažiuoti į servisą ir tik tada įvertinti, ar yra galimybė atiduoti automobilį apžiūrai, kiek reikės laukti eilėje. Tikimės, kad ilgainiui taps įprasta užsiregistruoti į automobilių centrą internetu“, – pasakoja G.Maksevičius.


Apie įmonę „Melga“

UAB „Melga“ – tarptautinė įmonė, teikianti automobilių techninės priežiūros ir remonto paslaugas. Bendrovė taip pat prekiauja lengvųjų automobilių, sunkvežimių padangomis, ratlankiais ir kitomis detalėmis.


Šiame straipsnyje: kaunasMelgaautomobilių centras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas portretas
Pagaliau normalus servisas prie namu atsidare
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių