Kaunas turės savo vamzdį?

  • Teksto dydis:

Aplinką pagyvinantys „Kauno akcentai“ atsikrausto ir į Nemuno krantinę. Vienas tokių pradėtas įrengti prie Nemuno salos.

Krantinėje jau iškilę du lenkti stovai, tarsi milžiniškų uogų koteliai, kuriuos nusvėrusios prisirpusios uogos. Šie stovai – Luko Naručio pasiūlyto „Nemuno uogų“ projekto dalis.

„Kaunas irgi turės savo vamzdį, tik dvigalvį“, – juokavo internautai, komentuodami projekto įgyvendinimo procesą.

Portalui kauno.diena.lt susisiekus su L. Naručiu jis teigė, kad stovai yra šešių metrų aukščio. Jie ne tik dėl grožio, bet atliks ir apšvietimo funkciją, tik kol kas iki jų neatvesta elektra.

Žurnalistams pradėjus teirautis plačiau apie projektą, kokie dar darbai numatomi, gal atsiras ir suoliukų, L. Narutis tapo nešnekus. „Kaip jums atrodo, ar nebūtų geriau tą daryti, kai bus pilnai įgyvendinta? Ar reikia dabar skubėti?“ – dėl straipsnio reikalingumo pradėjo abejoti kūrėjas.

Nusistebėjome, juk matant pradėtus darbus apie projektą sužinoti daugiau.  „Tai dar įdomiau, kai mato, bet nežino, kas“, – argumentavo L. Narutis.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

pilietis

pilietis portretas
Dukra ištekėjusi į užjūrį, tai susimatome maždaug kas du metus [ tai ji pas mus atvyksta, buvo prieš keturis metus, tai mes ten skrendame...]... Po šių metų apsilankymo, jos žodžiais, "Kauno neina pažinti" - taip stipriai išgražėjęs. Ne taip, kaip būdavo anksčiau atvykus - niūrus "kaimas" [ kad ir kaip skaudėdavo tą girdint apie savo gimtą miestą, bet ...toks jis ilgą laiką buvo...], O DABAR ... GRAŽU BŪTI JAME - ir parkai, ir gatvės, šaligatviai, ištisi rajonai, jų namai atsinaujinę, susitvarkę. Liaupsino, ir liaupsino dabartinę miesto valdžią...Sakiau , kai atvyks dar po kelių metų, bus dar gražiau [ ir stadionas, ir formuojamame naująjame miesto centre, saloj, o ir tiltai nauji...]. MIESTAS PASIDARĖ , kaip ir priklauso, tikru MIESTU, o ne juokdarių anksčiau vadinama "degaline tarp Vilniaus ir Klaipėdos". ŠAUNUOLIAI.

Valio, pralenksim Vilnių

Valio, pralenksim Vilnių portretas
vietoje vieno surūdijusio vamzdžio- turėsime du, nes ir kvailių turime daugiau.;DDD

Gintas

Gintas portretas
Čia tik "uogelės", dar gaubtai neuždėti, palyginus su "Kubine uoga" - nuostabios spalvos ir formos kūriniu...
VISI KOMENTARAI 65

Galerijos

Daugiau straipsnių