Kaunas – tarp 10 pasaulio miestų, pamišusių dėl gatvės meno

  • Teksto dydis:

Leidinys „The Telegraph“ paskelbė 10 pasaulio miestų, pamišusių dėl gatvės meno, sąrašą. Kelionių rašytojas Christopheris Beanlandas į jį įtraukė ir Kauną.

Autorius tikina, kad laikinoji Lietuvos sostinė rimtai žiūri į gatvės meną, mat grafičio meno gausu daugelyje miesto viešųjų erdvių, o lietuviško kraujo turintys ir „Os gemeos“ pasivadinę brazilų menininkai savo šedevrą paliko ir ant Kauno Paveikslų galerijos fasado. 

Į šį vakar paskelbtą sąrašą pateko ir Brazilijoje esantis San Paulas, Bachraino sostinė Manama, Grenlandijos didžiausias miestas ir sostinė Nukas, Sidnėjaus Redfernas, neinkorporuota JAV teritorija Guamas. Jame atsidūrė ir Ganoje esanti Akra, Havajų miestas Honolulu, Anglijoje esantis Linkolnas bei Italijos meno lopšys - Florencija.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O man patinka:)))))) Su sūnum trečioku jau pradedam aiškintis kas ta Mona Liza ir "su kuo ji valgoma" (Baršausko gatvėje).

SVEIKAS

SVEIKAS portretas
PAMIŠIMAS PRIE GERO NEVEDA

beliko

beliko portretas
tik sgrafiti paišyt........... o po visų projektų ir griovimų buves batų fabrikas ''Raudonasis Spalis'' tebestovi .............
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių