Jonavos gatvėje vairuotojus pasitinka spąstai – ne vienas jau prakirto padangas

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą į portalo kauno.diena.lt redakciją ėmė plūsti kauniečių pranešimai. Pasak skaitytojų, Jonavos gatvės važiuojamojoje dalyje nepažymėtos dvi duobės, o padangas prakirto jau kone aštuoni automobiliai.

„Jonavos gatvėje, iškart už prekybos centro „Senukai“ duobės nepažymėtos! Atsargiai!“ – įspėjo kitus vairuotojus kaunietis Šarūnas.

Dar kiti pro šalį važiavę kauniečiai patikslino, kad padangas teks keisti net aštuoniems vairuotojams. Atsirado tokių, kurie nelaimėlius ragino skambinti policijai: „Prakerti padangą, kvieti policiją, pildai deklaraciją ir perduodi į savivaldybę. Tada gauni išmoką už patirtą žalą.“

„Kauno dienos“ skaitytojo nuotr.

Portalui kauno.diena.lt susisiekus su Kauno savivaldybės įmonių avarinės tarnybos atstovais jie patvirtino, kad ši problema žinoma.

„Jau kelintą kartą šioje vietoje ženklas yra numušamas greitai važiuojančių automobilių. Šiandien apie 18 val. avarinė tarnyba dar kartą pastatė tokį ženklą, tačiau ar jis vėl nėra pervažiuotas automobilių, patikslinti negaliu“, – sakė telefonu atsiliepusi moteris.

Avarinės tarnybos atstovės teigimu, taip pat ties šiomis duobėmis neveikia ir gatvės apšvietimas. Apie tai, pasak jos, informuoti „Kauno gatvių apšvietimo“ atstovai: „Tikimės, kad problema netrukus bus pašalinta“.

Tokiais atvejais žala vairuotojui padengia arba draudimas, arba jie turi galimybę kreiptis į savivaldybę.

Telefonu ši moteris taip pat teigė, kad patys vairuotojai turėtų šioje vietoje sumažinti greitį, svarstė, kad galbūt reiktų net policijos ekipažą kuriam laikui pakviesti.

„Turime ir nuotraukas, ir vaizdo įrašą. Automobiliai skrieja nežmonišku greičiu. Todėl padangos tikrai gali nukentėti. Tačiau mes galime tik paženklinti tokią vietą pastatomais ženklais, o saugiai aptverti šią zoną turi patys darbų vykdytojai“, – pokalbį baigė pašnekovė.

Portalas ragina vairuotojus, važiuojančius Jonavos gatve link Kleboniškio miško, sumažinti greitį ir būti itin atidiems.

Taip pat, kad pastebėjus tokią ar panašią situaciją kelyje reiktų skambinti bendruoju Kauno savivaldybės įmonių telefonu 8-800 20 000 ir spausti numerį 7. Tuomet informaciją galėsite pateikti tarnybos atstovui.

Gautas vienas pranešimas

Kauno policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt paminėjo tik vieną pranešimą, kuris gautas 17.50 val. Pareigūnai buvo informuoti, kad automobilis Jonavos gatvėje prakirto padangas.

Pasiteiravome policijos atstovo, kokia tvarka forminami tokie atvejai.

„Jei yra gautas tokio pobūdžio pranešimas, pareigūnai vyksta į vietą ir padeda susitvarkyti formalumus. Tokiais atvejais žala vairuotojui padengia arba draudimas, arba jie turi galimybę kreiptis į savivaldybę“, – detalizavo pareigūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
Matijošiaus taktika paprasta-pradėt darbus,paimt pinigus paskui metų metais nieko neveikti,tik smirdančias šiukšledęžes mikliai žmonėms po langais sukišo.Visi mato ko vertas milicininkas mero poste.Padarykim kad nebūtų

Sigis

Sigis portretas
Nuo Kupcinsko toli nenuvaziavo ir Visvaldas pinigu yra.... tik keliai Kaune kaip Kaune!!!!

Kauno švara

Kauno švara portretas
Maskva irgi ne iš karto pasistatė. Ko čia sriūbaujat, kai turėsim laiko, tai (gal) ir užtaisysim tą duobutę.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių