Į Seimą papuolęs K. Pūkas: smogsiu iš peties

Stebėtinai didelio rinkėjų palaikymo sulaukęs miesto tarybos narys Kęstutis Pūkas jau gali matuotis Seimo kėdę artimiausiems ketveriems metams, o savąją miesto taryboje užleis žmonai Linai.

Paklaustas, ar džiaugiasi išrinktas į Seimą, miesto tarybos narys, sandraugos „Kitokia Lietuva“ įkūrėjas, radijo ir televizijos stočių savininkas neslėpė turįs rimtų užmojų.

„Toks ir džiaugsmas. Atsakomybė didelė. Mano darbai nebus ten nuėjus mygtukus spaudyti. Ne mano charakteriui. Imsiu iš peties ir Kauno nepaliksiu“, – pareiškė išrinktasis Seimo narys.

Kol kas jis sakė neturintis planų kraustytis į Vilnių ir ketina į darbą Seime važinėti iš Kauno. „Kur aš paliksiu savo bokštą? Niekur netilps nuvežt“, – juokėsi politikas.

Pasiteiravus, ar jo užmojams netrukdys bendražygiai, su kuriais jis papuolė į Seimą, – Kęstas Komskis, Petras Gražulis, K.Pūkas žodžio kišenėje neieškojo. „Žinote, jie papuolė per mane, o ne aš per juos, jeigu matėte rezultatą. Aš nėjau į jokią partiją su jokiais žmonėmis. Jie davė man vietą ir bilietą į traukinį. Įlipi ir važiuoji, o atvažiavęs išlipi. Kai aš ten nueisiu, daug kam praeis noras žaisti žaidimus, kokius dabar žaidžia“, – pareiškė K.Pūkas.

Užsiminus, kad tai skamba kaip grasinimas, K.Pūkas to net neneigė: „Taip. Aš ten būsiu ir nevogsiu. Toks ir grasinimas“.

Ar žmona Lina Pūkienė miesto taryboje irgi bus tokia karinga? „Ji vis tiek vykdys sandraugos „Kitokia Lietuva“ politiką. Moteris protinga, turi keturis aukštuosius, ne taip, kaip aš. Gyvenimo patirtis yra didelė, tai tegul dirba. Manau, kad nebus žaidimų ir su ja“, – pagyrų žmonai negailėjo K.Pūkas.

Plačiau apie tai skaitykite spalio 12 d. dienraščio „Kauno diena“ numeryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pūkas ar Karbauskis moralės prasme - vienas ir tas pat.

Anonimas

Anonimas portretas
Pizdukas

kaunietis

kaunietis portretas
mes stoty pasidarem o jus ir kaimiecius isrinkot vln skvernely su akim isprogdinytom musu meras stoty padare o jusu lenteles kabina jau vln demagogu klanas,tai jau galit nesigirt nes pagal finansavima vln nieko naujo per praitus metus nepasidare planais gyvenat tai patilekiy nezinodami ape kauna sedekit su lenkais slektom ir snekekit ju kalba nes nesmokinat.
VISI KOMENTARAI 71

Galerijos

Daugiau straipsnių