Į Kauno vicemero šeimą atkeliavo pirmagimis

Kauno vicemeras Povilas Mačiulis pasidalijo džiugia žinia – kartu su žmona Birute antradienį jie susilaukė pirmojo kūdikio. Mažyliui suteikė lietuvišką vardą Jonas.

„Mūsų su Birute Mačiuliene šeimą vakar aplankė stebuklas: gimė Jonas Mačiulis. Mano mylima žmona ir sūnelis jaučiasi labai gerai, visi kartu esame labai laimingi“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė mero pavaduotojas.

Jis tikino, kad Jono vardą davė, nes tai yra tarsi šeimos tradicija.

"Jono vardas mūsų šeimoje turi didžiulę reikšmę. Birutės tėtis ir senelis - Jonai. Mano senelis - taip pat Jonas Mačiulis. Trumpai tariant, kiekviena karta turi turėti savo Joną", – vardo pasirinkimo istoriją portalui kauno.diena.lt atskleidė P.Mačiulis.

Vicemeras sakė, kad tiek jis, tiek jo žmona, abu jaučiasi kaip devintame danguje ir dabar džiaugiasi pirmosiomis tėvystės akimirkomis.

"Jaučiamės labai laimingi. Svarbiausia, kad esame sveiki. O ir apetitu nesiskundžiame. Natūralu, kad trūksta miego, bet tokia jau ta tėvystės duona. Kažkada esu sakęs, kad šeimos kūrimas mums su Birute tarsi muzika. Tai štai dabar ši maloni simfonija yra suskambusi labai aukšta nata", – užplūdusiais jausmais pasidalijo mero pavaduotojas.

P. Mačiulis negailėjo gerų žodžių ir gydymo įstaigai bei gydytojams, padėjusiems jų sūneliui išvysti pasaulį.

„Už profesionalumą, atidumą ir jautrumą esame dėkingi LSMU, Kauno klinikų akušerijos ir ginekologijos klinikos specialistams. O ypač, už nuolatinę priežiūrą ir rūpestį, nuostabiai gydytojai dr. Eglei Jocaitei Machtejevienei“, – padėkojo pirmagimio tėvelis.

Vicemeras P.Mačiulis su žmona Birute aukso žiedus sumainė 2015 metų vasarą. Vienas kitam lemtingąjį „taip“ ištarė bažnyčioje, o vėliau santuoką įregistravo ir Kauno rotušėje.

Šeimai sulaukus mažojo stebuklo Jono, vicemeras išėjo tėvystės atostogų. Kauno savivaldybės internetiniame puslapyje rašoma, kad P.Mačiulio tėvystės atostogos tęsis iki šių metų kovo 28 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimas

klausimas portretas
o kaip į išreklamuotą ''broškės '' tėvystę reaguoja šeimininkas ''krabas '' ?

no

no portretas
ne vien lietuviškas ! Norvegai, švedai ir vokiečiai turi tokį patį vardą - Jonas

Dalia

Dalia portretas
nuosirdziausi sveikinimai :) .Sveikatos,laimes,graziu dienu :)
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių