Gyvybės langelyje paliktos dvynukės sugrąžintos motinai

Dar metų pradžioje Kaune, P.Mažylio gimdymo namų Gyvybės langelyje, paliktas mažyles susigrąžino jų alytiškė mama. Nors prieš kurį laiką buvo iškilęs klausimas dėl mergaičių mamos psichologinės būklės, Kaune moteriai pavyko gauti teigiamą psichologų pažymą ir susigrąžinti Alytaus kūdikių namuose augusias dukreles.

Alytaus miesto savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėja Virginija Vaitkevičienė pati neseniai susitiko su trijų vaikų mama ir pasidžiaugė, kad moteris puikiai tvarkosi su motiniškais rūpesčiais.

„Mama labai džiaugiasi. Socialinė darbuotoja ją dažnai lanko. Ir aš pati lankiausi jos namuose. Su mergaitėmis ji elgiasi puikiai. Namai atrodo tvarkingai. Ji dukreles myli. Sakė, kad išmoko nešioti kartu abi mergaites. Padeda ir močiutė“, – pasakojo V.Vaitkevičienė.

„Kauno diena“ jau rašė apie Kauno P.Mažylio gimdymo namuose atsidūrusias dvynukes. Po kiek laiko atsiradusi mergaičių motina tvirtino, kad savo dukras laikinai paliko gimdymo namų gydytojai. Motinai pareiškus teises į mažylių globą, į šeimą sugrįžo ir tėtis, alytiškės trijų vaikų mamos gyvenimo draugas, kuris savo sugyventinę paliko paskutiniaisiais nėštumo mėnesiais nesutapus charakteriams.

Alytiškės pirmagimį augina močiutė. Jauna moteris yra netekusi motinystės teisių į vyresnįjį sūnų, todėl, specialistės teigimu, norėdama susigrąžinti šį vaiką, moteris turėtų kreiptis į teismą.

V.Vaitkevičienė pridūrė, jog bendra tėvų ateitis taip pat nėra aiški. Trijų vaikų motina vėl susipyko su savo gyvenimo draugu, nors teigiama, kad mergaičių tėvas nepamiršo ir jas nuolat lanko.


Šiame straipsnyje: gyvybės langelisdvynukėsmama

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ka as zinau

Ka as zinau portretas
Noriu ismetu,noriu susirenku...Kaip su daiktais elgiasi

vAJE

 vAJE portretas
Ale tai gerai dabar toms susimetusioms seimoms gyventi prisidaro vaiku, pagimdo, paskui meto i konteinerius ar i gyvybes langelius. Jeigu jau ji viena karta ismete savo dvynukes, tai labai sunku patiketi kad ji bus gera mama, nes jei vel ja paliks jos sugulovas, tai ji nesugebes priziureti savo 5 vaiku, gal pardavines kaip ta musu geroji "mamyte" Stankunaite. Joms svarbu tik pinigai, o jei ju nera, pacios tingi dirbti tai ir iesko paskui turtingu sponsoriu. Duok Dieve, kad sita taip nedarytu

L

L portretas
Linkiu sėkmingai užauginti!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių