Geriausiems Kauno mokytojams – 1 tūkst. eurų premijos

  • Teksto dydis:

Tarptautinės mokytojo dienos išvakarėse Kauno meras Visvaldas Matijošaitis apdovanojo tris Metų mokytojais pripažintus pedagogus

Šįmet apdovanojimai buvo papildyti naujove – mokytojams įteiktos net tik simbolinės dovanos, bet ir 1 tūkst. eurų vertės premijos.

Laureatais tapo „Saulės“ gimnazijos matematikos mokytoja Ilona Knyzelienė, Juozo Grušo meno ir Jono Pauliaus II gimnazijų mokytojas Artūras Sinkevičius, Valdorfo darželio „Šaltinėlis“ auklėtoja Rima Tamašauskienė.

Dar 36 mokytojams įteikti specialieji prizai.

„Su mokytojo profesija esu labai artimai susijęs - tiek mano mama, tiek ir žmona buvo mokytojos, todėl ši šventė mūsų namuose visuomet būdavo ir vis dar yra išskirtinė“, - Kauno rotušėje vykusios šventės metu teigė V. Matijošaitis.

„Šiais metais nusipelniusiems miesto mokytojams šis apdovanojimas taps puiki paskata ir toliau sėkmingai darbuotis Kauno švietimo labui. Įteiktos premijos - puiki motyvacinė priemonė švietimo įstaigose dirbantiems pedagogams skleisti savo gerąją patirtį“, - sakė Kauno miesto tarybos Švietimo ir kultūros komiteto pirmininko pavaduotoja Aušra Papirtienė.

Praėjusios savaitės pabaigoje Kauno miestui už pasiekimus švietimo srityje atiteko „Auksinės krivūlės“ apdovanojimas. Pasak Kauno mero, tai visų pirma visų miesto mokytojų darbo įvertinimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena U.

Irena U.  portretas
man patinka, kad premijos piniginės.Šaunu, bravo merui

Šaunuoliai

Šaunuoliai portretas
Vajetau, kokie pavyduoliai. Kodėl kodėl tos premijos mokamos? Kas čia išvis per klausimas. Jei mokytojas iš pašaukimo dirbti turi, tai gal išvis nemoka algų tegu jiem, ne? Visuose darbuose premijos išmokamos geriausiems darbuotojams, tai kodėl negalima pagerbti tų kelių kurie nusipelno šiose srityje. Buvo progra, mokytojo diena, tai ir apdovanojo. Džiaukitės, kad kažkas kažką įvertina, o ne piktinkintės. Jie jūs nieko nepasiekėt gyvenime, nereik pavydėt, ok? Linkiu tik įvertint mokytojus ne vieną kartą metuose (ar vieną per ketverius), o kasdien. Pakelkit jiem algas normaliai, o ne 6iais eurias kaip dabar. mokytojas turi būti išsilavinęs, jam reikia ir teatrą nueit, ir knygą nusipirkt, ir kažką daugiau pamatyt, kad galėtų šviesti vaikus. O dabar iš savos algos net popierių turi pirkti ir kitas mokyklines prekes. Net nekalbant apie psichologinį krūvį...

Kaunas

Kaunas portretas
Galima pagalvoti kad siaip apdovanojo,paprasciausiai apdovanojo kelis geriausius ir tiek manau grazus gestas PS kodel tureciau palikt arbatpinigiu bare ar restorane? jie juk dirba savo darba,kodel mes apdovanojam sportininkus?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių