Bohemiška kauniečių pora švenčia perlines vestuves

Penktadienį poetai, vertėjai, bohemos atstovai Tautvyda Marcinkevičiūtė ir Gintaras Patackas atšventė perlines vestuves.

Atnaujinti prieš 30 metų duotus santuokos įžadus į Kauno rotušę G.Patackas atvyko vilkėdamas kostiumą, T.Marcinkevičiūtė – raudoną kostiumėlį. Ceremonijos metu pora apsikeitė sidabriniais žiedais su perlo akimis.

Iki vestuvių Patackai draugavo ketverius metus. Kam bohemiškai meno pasaulio porai apskritai reikėjo santuokos, vadinamojo antspaudo pase?

„Santuoka – priesaika visuomenės akyse, kad mes įsipareigojame kartu gyventi, kartu auginti vaikus. Dabar kartais skaitome: nesantuokinis to ir to vaikas. Nenorėčiau, kad kažkuris iš mano vaikų būtų vadinamas nesantuokiniu. Santuoka suteikia didesnes teises, šiokias tokias valstybės garantijas. Ir vaikams nuo to geriau – niekas iš pašalies negali jų išvadinti benkartais ar panašiai. Kitas dalykas, mes iš tėvų paveldėjome konservatyvias pažiūras“, – sako T.Marcinkevičiūtė.

Kartu pora yra užauginusi dukrą Gudrūną ir sūnų Gajų. Sūnus Gintaras iš pirmosios G.Patacko santuokos turi du suaugusius vaikus Luką ir Gytį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ela

ela portretas
Fara nuosirdus kaip visada. Smagu matyti sita trijule. Sekmes visiems.

Laisvės Alejos simbolis

Laisvės Alejos simbolis portretas
Tautvydai- už kantrybę, Gintarui - už valią metus vartoti alkoholį, abiems - už didžiulį talentą - KELIAM SIMBOLINĘ ŠAMPANO TAURĘ

ALGIS

ALGIS portretas
Kokia ten bohema -panasus i alkoholika
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių