Aukso žiedus sumainė Kauno vicemeras S. Kairys ir jo mylimoji

Ketvirtadienį Kauno Rotušėje aukso žiedus sumainė Kauno vicemeras Simonas Kairys ir viešųjų ryšių specialistė Deimantė Liubinaitė. Portalui kauno.diena.lt laimingas jaunikis prasitarė, kad jau netrukus pora gali susilaukti ir pirmagimio.

Į 16 val. rengtą santuokos įteisinimo ceremoniją atvyko tik liudininkai: Domas Sirgedas ir Edita Drazdauskienė.

„Šventę norėjome pasilikti tik sau, kadangi dabar mums svarbiausia – vaikelio gimimas. Abu esame be galo laimingi“, – emocijomis dalijosi S. Kairys.

Kauno vicemeras atskleidė, kad ceremonijos metu jiedu su Deimante apsikeitė tradiciniais balto ir raudono aukso žiedais. Nuotaka pasirinko vyro pavardę ir tapo Kairiene.

„Tikrai vedžiau ne darbo metu, kadangi oficialiai mano darbas šiandien baigėsi 15 val.“, – paminėti nepamiršo vicemeras.

Paklausus, kodėl pasirinkta būtent ši data, vyras neslėpė, kad viskas įvyko per daug nesiruošiant ir neplanuojant.

„Pas mus jau taip yra, kad suplanuoti kažką – labai sunku. Darome ir elgiamės taip, kaip tą minutę mums atrodo geriausia. Taip nutiko ir su santuokos įteisinimu. Žinoma, didelis akstinas buvo ir tai, kad vaikelis pasaulį gali išvysti nors ir šiandien“, – sakė pašnekovas, pridurdamas, kad prašymą tuoktis pateikė prieš kelias savaites.

S. Kairys atviravo, kad didžiąją šventę dar tikrai surengs. Joje dalyvaus visi artimieji, šeimos nariai ir draugai. Apie medaus mėnesį pora kol kas dar taip pat  negalvoja.

„Kauno diena“ jau rašė, kad žinią apie gandrus, sukančius ratus virš poros namų, D. Liubinaitė pranešė pirmąją pavasario dieną. 

„Stebuklo sulauksime pavasarį, balandžio mėnesį, bet niekada negali žinoti, kada kūdikėlis norės išvysti šį pasaulį“, – tuomet rašė moteris, kuri paminėjo kad vaiko gimimas bus geriausia dovana Simonui, kuriam balandžio 19-ąją sueis 34 metai.

Tiesa, tąsyk vyras nebuvo linkęs kalbėti apie ateities planus – vestuves ar vaikus. Visa tai politikas patikėjo likimui.

„Paslaptyje paliksime ir kūdikio lytį“, – paklausta, po širdimi nešioja mergaitę ar berniuką, D.Liubinaitė taip pat nebuvo linkusi atvirauti



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ramunė

Ramunė  portretas
Puiku du šaunūs žmonės! Didžiausi sveikinimai!

Ne, pavasari

Ne, pavasari portretas
Etika visuomet turi būt gyvenimo esmė.ypač tiems kurie nori būt "elitu". Ir kai vyras nesiima atskomybės už moterį iki paskutinės minutės,.....tai tiesiog apgailėtina

pavasaris

pavasaris portretas
Aiškiai nenusisekė gyvenimas tiems, kurie čia piktybiškai komentuoja. Kiekvienas žmogus gyvena savo gyvenimą ir jį planuoja. O visi pavyduoliai ir neturintys ką veikti žiūrėkit kaip patys gyvenate.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių