Antroji „H&M“ parduotuvė Kaune duris atvers „Megoje“

  • Teksto dydis:

„H&M“ (H&M Hennes & Mauritz, UAB), tarptautinis mados tinklas, džiaugiasi galėdamas pranešti apie vienos didžiausių parduotuvių Baltijos šalyse bei jau antros parduotuvės Kaune atidarymą.

„H&M“ parduotuvė  prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“, duris atvers jau gruodžio 3 d. 11 val. Dviejų aukštų, apie 2737 kv.m. ploto parduotuvė siūlys madą ir kokybę už geriausią kainą, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Didžiuojamės galėdami pakviesti Kauno miesto gyventojus bei miesto svečius į vieną didžiausių parduotuvių Baltijos šalyse. Ši „H&M“ parduotuvė – jau devinta Lietuvoje. To nebūtume pasiekę be puikios komandos – tiek patyrusių, tiek naujų „H&M“ darbuotojų. Parduotuvės komandą sudaro net 47 darbuotojai“ – sakė  Marika Pyykkö, „H&M“ vadovė Baltijos šalyse ir Suomijoje.

Portalas kauno.diena.lt rašė, kad pirmąją parduotuvę Kaune, „Mole“, „H&M“ atidarė lapkričio 12 d.

Nauja „H&M“ parduotuvė „Megoje“ klientams siūlys platų stilingų drabužių pasirinkimą visai šeimai,  taip pat gaminius nėščiosioms, sportui, didesnių dydžių gaminius moterims „H&M+“, grožio priemonių liniją „H&M Beauty“ bei „H&M Home“ interjero detalių ir aksesuarų namams.

Ši „H&M“ parduotuvė taip pat vykdys tarptautinę „H&M“ drabužių surinkimo akciją. Šia iniciatyva „H&M“ siekia padėti išsaugoti natūralius resursus ir prisidėti darant mažesnį poveikį aplinkai. Į bet kurią „H&M“ parduotuvę klientai kviečiami atnešti bet kokio prekės ženklo senus, nebedėvimus drabužius ar namų tekstilę. Surinkta tekstilė vėliau pakartotinai panaudojama arba perdirbama. Už kiekvieną paaukotą drabužių ar namų tekstilės maišelį suteikiama 10 proc. nuolaida kitai prekei, o už kiekvieną surinktą senų drabužių kilogramą 0,02 Eur taip pat atitenka Lietuvos raudonojo kryžiaus draugijai.

Gruodžio 3 d. 10 val., likus valandai iki parduotuvės atidarymo, naujos „H&M“ parduotuvės pirkėjų bei „Megos“ lankytojų lauks Vaido Baumilos koncertas.


Šiame straipsnyje: MegaparduotuvėsprekybaH&M

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių