Sniego dienos pramogos į Pažaislį sukvietė būrį kauniečių

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Kauno Pažaislio vienuolyne nuotaikingai pažymėta Pasaulinė sniego diena.

Tokiu būdu Tarptautinė Slidinėjimo Federacija (FIS) kvietė pasidžiaugti sniegu ir subūrė žiemos pramogų išsiilgusius vaikus, jaunimą ir šeimas. 

11 val. šventę pradėjo sekmadieninės mišios, o jau šiek tiek po 12 val. vyko oficialus šventės atidarymas.

Susirinkusiuosius viso renginio metu linksmino žiemos simboliai – pingvinai ir besmegeniai. Ir mažus, ir didelius sužavėjo profesionalūs „Ledo meistrų“ pasirodymai. Visi norintieji galėjo apsilankyti ledo dirbtuvėse, matyti, kaip kuriamos ledo ir sniego skulptūros. 

Šokių kolektyvo „Laisvė“ merginos džiugino savo pasirodymais ir visus kvietė atlikti aktyvią mankšta bei išmokti Pasaulinės sniego dienos šokį. Apšilę vaikai ir tėvai savo jėgas išmėgino Krašto apsaugos savanorių pajėgų Dariaus ir Girėno apygardos 2 - osios rinktinės fizinėse rungtyse.

Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro sveikatos priežiūros skyriaus paramediko mokymo programos specialybės mokytojai ir mokiniai pramogautojus supažindino su šaltuoju metų laiku kylančiais iššūkiais, pamokė, kaip atlikti pirminį gaivinimą bei suteikti pagalbą sušalus. 

Renginio metu savo programą pristatė Baltijos Kinologijos centras K - 9. Patys mažiausieji kūrė besmegenių miestelį. Be to, mažieji dailininkai „Meninėse dirbtuvėlėse“ galėjo pademonstruoti savo meninius gabumus piešinių konkurse „Ką man reiškia sniegas?“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ei, krabuk, apsileidai - dar keli medžiai matos! (o kas apmokestins šypsenas, negi dar neįvedei džiaugsmo mokesčio?)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių