Palankaus vėjo malūnėliai kviečia į koncertą

  • Teksto dydis:

Palankaus vėjo malūnėliai sukasi vis stipriau – į šią kilnią akciją įsitraukė ir „Kauno diena“.

Kiekvienas kaunietis gali tapti šios akcijos dalyviu, jeigu pagelbės onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams.

Palankaus vėjo malūnėlių dirbtuvės veikia Kauno Jurgio Dobkevičiaus progimnazijoje, kur galima įsigyti Labdaros ir paramos fondo „Rugutė“ simbolį ir taip paaukoti kilniam tikslui.

Būtent tokios kilnios misijos vedami svečiai iš Japonijos atvyksta į Kauną. Gegužės 27 d., sekmadienį, 17 val. Kauno valstybinėje filharmonijoje jungtinis japonų ir lietuvių atlikėjų koncertas „Lietuva–Japonija. Vienybė muzikoje“ įprasmins abiejų tautų draugystę.

Labdaros koncerte skambės dviejų tautų atlikėjų bendrai paruošta L. van Beethoven Devintoji simfonija (d-moll, op. 125) ir japonų kompozitorių kūriniai. Juos atliks Vienos-Gifu choras iš Japonijos, meno vadovo ir dirigento vadovaujamas Kauno valstybinis choras, taip pat Kauno miesto simfoninis orkestras (vyr. dirigentas Constantine Orbelian (JAV), vadovas Algimantas Treikauskas). Dirigentas – Tamotsu Hiramitsu.

Koncerto metu surinktos lėšos bus skirtos Labdaros ir paramos fondui „Rugutė“, besirūpinančiam onkologinėmis ligomis sergančiais vaikais. Koncertas nemokamas, tad nepraleiskite sekmadienio popietės vėjais, o geriau įsukite palankaus vėjo malūnėlius ir klausykite didingos muzikos. Informacijos ir vietų rezervavimui prašome siųsti el. laišką adresu concert.booking2018@gmail.com. 

Aukoti Labdaros ir paramos fondui „Rugutė“ taip pat galima į sąskaitą LT69 7044 0600 0571 3029, fondo kodas 300070090.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių