„Megoje“ murks įvairaus plauko katės

  • Teksto dydis:

Šį savaitgalį, lapkričio 23–24 dienomis, Kauno prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ vyks tarptautinė kačių paroda „Mega 2013“. Lietuvos felinologų draugijos „Bubastė“ organizuojamoje parodoje dalyvaus daugiau nei 200 kačių, kurias vertins aukščiausios kategorijos teisėjai.

Parodos lankytojai ne tik išvys šiuo metu pačias populiariausias Lietuvoje Meino meškėnų ir Britanijos trumpaplaukių veislių kates, bet ir iš arti pamatys mažai Lietuvoje pasitaikančių veislių atstoves: Kurilų trumpauodeges ilgaplaukes ir trumpaplaukes, Devonšyro reksus, burmas, burmilas. Be to, prisimins jau pamirštą veislę – Sibiro bei pastarosios atmainą Nevos maskaradinę.

Kaip ir visose „Bubastės“ rengiamose parodose, kartu su kilmingosiomis murklėmis dėl teisėjų simpatijų varžysis ir Gyvūnų globėjų asociacijos globotinės, dar neturinčios namų. Tad. organizatorių įsitikinimu, vienu metu galima atlikti du malonius darbus – ir pasigrožėti įvairiausiomis katėmis, ir suteikti beglobiui gyvūnui savo namų bei širdies šilumą.

Vaikams iki 5 metų įėjimas nemokamas.


Šiame straipsnyje: katėsMegakačių paroda

NAUJAUSI KOMENTARAI

TT

TT portretas
Seni busim nevisi,bet mirsim visi 100%

to v

to v portretas
matai,pilieti(e),kad daugumoje atveju tu taisykliu nesilaiko dvikojos kiaules,kuriu apstu....

-

- portretas
seni visi busim, gal bukim mandagus?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių