Saldūs rauginti kopūstai Pereiti į pagrindinį turinį

Saldūs rauginti kopūstai

2010-02-03 23:59 kauno.diena.lt inf.

Žiemos receptas

Raugintų kopūstų,

konservuotų ananasų gabaliukų,

obuolių,

aliejaus,

svogūnų.

Sudedamųjų dalių proporcijos parenkamos pagal skonį, paisant pagrindinių taisyklių – kopūstų reikia daugiausiai, o svogūnų turi būti daugiau nei obuolių (pvz., santykiu 3:1). Į smulkiai supjaustytus ir apkeptus svogūnus sukrėsti ananasus (su sultimis), kubeliais pjaustytus obuolius bei apvirtus kopūstus. Viską gerai išmaišyti ir pašildyti netroškinant. Tai – puikus garnyras prie mėsos, galima valgyti su bulvių koše.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų