Perlenktas omletas

Pusryčiams ne retai renkamės keptą kiaušinį arba omletą. Tačiau net ir šį patiekalą galime pagardinti visai nesudėtingai.

Reikės:

6 kiaušinių,

6 šaukštų pieno,

1 svogūno,

2 pomidorų,

50 g puskiečio sūrio,

1 šaukšto kapotų petražolių,

2 šaukštų sviesto,

Druskos, pipirų.

Gaminimas

Dubenyje suplakite kiaušinius su druska, įpilkite pieną. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įpilkite pusę plaktų kiaušinių, pamaišykite, toliau kepkite nemaišydami. Kai apačia apskrus, atsargiai apverskite omletą ir apkepkite kitą pusę. Taip pat iškepkite antrą omleto porciją. Keptuvėje įkaitintame svieste trumpai apkepkite griežinėliais pjaustytus svogūnus. Uždėkite ant omleto keptų svogūnų, kelias pomidorų puseles, patarkuokite sūrio, užbarstykite kapotų petražolių ir pipirų, užlenkite vieną omleto kraštą. Skanaus!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių