Ma­din­giau­sios va­sa­ros spal­vos: ko­kias pa­si­rink­ti?

Šil­ta­sis me­tų se­zo­nas – tin­ka­miau­sias lai­kas iš­si­lais­vin­ti iš vi­sus me­tus dė­vi­mų tam­sių spal­vų drabužių. Tad ko­kiais at­spal­viais at­gai­vin­ti gar­de­ro­bą, kad pa­tai­ky­tu­mė­te tie­siai į de­šim­tu­ką? Štai spal­vos, ku­rias pa­si­rin­kę tik­rai neap­si­rik­si­te 2016-ųjų va­sa­rą.

Švel­ni per­si­ki­nė

Ši šil­ta pa­ste­li­nė spal­va – tik­ras se­zo­no to­pas! Ji pui­kiai tiks grie­žo­ko si­lue­to ei­lu­tėms dar­bo die­no­mis ir lais­vai kren­tan­tiems lais­va­lai­kio dra­bu­žiams. Ši spal­va idea­liai de­ra su dramb­lio kau­lo ar pie­no bal­tos at­spal­viais, tam­siai rus­vais to­nais. Per­si­ki­nių at­spal­vių dra­bu­žius taip pat pa­gy­vin­si­te tam­siai mels­vų at­spal­vių ak­se­sua­rais, pa­puo­ša­lais.

Ryš­kiai gel­to­na

Šią va­sa­rą jū­sų spin­to­je tie­siog pri­va­lo at­si­ras­ti bent ke­le­tas šios spal­vos dra­bu­žių. Va­sa­riš­kai ryš­ki gel­to­na nuo­tai­ką pa­kels ir praei­vius pri­vers at­si­suk­ti ir de­be­suo­tą die­ną. Net ir vi­siš­kai pa­pras­to si­lue­to gel­to­na su­kne­lė ar pa­lai­di­nė iš­kart leis jaus­tis pa­si­puo­šu­siai. Toks at­spal­vis itin pui­kiai at­ro­dys prie sau­lė­je įde­gu­sio kū­no.

Švel­niai mė­ti­nė

Mė­ti­nė spal­va jau ku­rį lai­ką neuž­lei­džia sa­vo aukš­tų po­zi­ci­jų ma­dos to­puo­se. Pri­pa­žin­ki­te – juk ji tie­siog al­suo­ja jau­nat­viš­ku­mu, gai­va ir va­sa­ra! Pa­bo­du­sius džin­sus pa­li­ki­te  spin­to­je, juos pa­keis­ki­te tie­saus kir­pi­mo mė­ti­nės spal­vos kel­nė­mis ir jū­sų kas­die­nis dra­bu­žių de­ri­nys iš­kart įgaus vi­siš­kai ki­to­kį, pra­ban­gų ir ele­gan­tiš­ką, įvaiz­dį.

Ba­lin­ta ka­va

Ši spal­va ra­mi, idea­liai tin­ka kas­die­niams dra­bu­žiams ir su­ku­ria ele­gan­ci­jos, šva­ros įspū­dį. Ba­lin­tos ka­vos at­spal­vių ei­lu­tės idea­liai tiks tam­ses­nio gy­mio ir plau­kų mo­te­rims. Švie­siap­lau­kėms ver­tė­tų jas de­rin­ti su juo­da ar tam­siai ru­da, ar­ba tie­siog rink­tis ba­lin­tos ka­vos spal­vos ak­se­sua­rus (pa­vyz­džiui, ran­ki­nę), ka­dan­gi švie­saus gy­mio mo­te­rys ri­zi­kuo­ja pa­skęs­ti ap­si­ren­gu­sios šios kiek blan­ko­kos spal­vos dra­bu­žiais.

Ryš­kiai mė­ly­na

Ši spal­va ne tik itin ma­din­ga šią va­sa­rą, bet ir vie­na uni­ver­sa­liau­sių. Ji pui­kiai tiks ne tik ato­sto­gų gar­de­ro­bui, bet ir kas­die­niams dra­bu­žiams, dė­vi­miems biu­re ar vers­lo su­si­ti­ki­muo­se. Ši spal­va šau­niai drau­gau­ja su bal­to­mis, kre­mi­nė­mis spal­vo­mis. Ge­riau­siai ryš­kiai mels­vų at­spal­vių dra­bu­žiais puoš­tis švie­siap­lau­kėms – spal­va iš­ryš­kins jų vei­do bruo­žus.

Gied­ro dan­gaus spal­va

Dan­gaus mė­ly­nu­mo spal­va – uni­ver­sa­li. Ji tiks tiek jau­nes­nėms mer­gi­noms, tiek ir bran­džioms mo­te­rims. Šios spal­vos pieš­tu­ko mo­de­lio si­jo­nė­lis taps ge­riau­siu dar­bo ei­lu­tės ak­cen­tu, o kon­ser­va­ty­vaus kir­pi­mo su­kne­lė kar­tu su pie­no spal­vos smai­lia­no­siais aukš­ta­kul­niais su­kurs ele­gan­tiš­kos da­mos įvaiz­dį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių