„Star1 Holidays” skraidins į Kanarų slas

Kelionių organizatorius „Star1 Holidays” rytoj, (vasario 25 d.), pradeda skraidinti į Kanarų salas – Gran Kanariją, kurioje siūlys ilsėtis vieninteliai iš Lietuvos, bei Tenerifę. Vasario – balandžio mėnesiais kelionių organizatorius šia kryptimi tikisi sulaukti daugiau kaip tūkstančio poilsiautojų.

„Planuodami poilsinių kelionių pasiūlą ir toliau ieškome nišų, siekdami keliautojams iš Lietuvos pristatyti kuo platesnį atostogų krypčių ir kurortų asortimentą. Šį sezoną vieninteliai iš Lietuvos skraidinsime į Gran Kanariją bei pasiūlysime poilsį šalies gyventojų dar neatrastame Puerto de la Cruz kurorte Tenerifėje“, – pasakojo „Star1 Holidays” vadovas Martynas Laivys.

Gran Kanarijoje keliautojai galės pasirinkti poilsį viename iš trijų kurortų. Dėl puikiai išvystytos turizmo infrastruktūros ir intensyvaus naktinio gyvenimo salą paprastai renkasi aktyvaus poilsio mėgėjai.

Sezono naujiena – ir netipinis Puerto de la Cruz kurortas Tenerifėje, labiau panašus į istorinį miestelį. Pastarasis išsiskiria ne tik juodo smėlio paplūdimiais bei architektūrinių paminklų gausa.
Savaitės poilsis Kanarų salose kainuoja nuo 1000 litų.

Skrydžiai į Kanarų salas bus vykdomi kartą per savaitę, ketvirtadieniais. Kelionių organizatorius „Star1 Holidays“ priklauso įmonių grupei „Star Team Group“, kuri valdo ir skrydžių bendrovę „Star1 Airlines“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių