Pirmadienis prasidėjo žymiu dolerio stiprėjimu

JAV doleris pirmadienio ryte ir toliau kyla prieš daugelį valiutų į naujas aukštumas. Taip pat doleris brango prieš auksą ir kol kas nematyti korekcinių nuotaikų. Poroje su Šveicarijos franku doleris sulaukė pasipriešinimo ties kaina 0,9118.

Palaikymas poroje 0,9016 lygis, galintis sulaikyti nuo didesnio kritimo.

Savaitgalį Šveicarijos centrinio banko vadovas Philipp Hildebrand teigė, kad būtina fiksuoti franko kursą. Doleris poroje su Japonijos jena juda kanale tarp 76,13 palaikymo lygio ir 76,84 pasipriešinimo.

Ankstyvą rytą Australijos doleris krito iki 0,9711 palaikymo lygio, o pasipriešinimas 0,9786 turėtų sulaikyti nuo gilesnės korekcijos.

EURUSD

Euras pirmadienio rytą agresyviai smuko prieš dolerį ir pasiekė aštuonių mėnesių žemumas, prie kurių kaina buvo praeitą savaitę. Rinkose laukiama Europos lyderių sprendimų sprendžiant skolų problemas.

Gegužės mėnesį euras buvo pakilęs iki 1,50 lygio ir toks agresyvus kritimas įtakotas Graikijos bankroto grėsmės. Euras šiuo metu yra suformavęs palaikymą ties kaina 1,3388, o pasipriešinimas 1,3566 galėtų sulaikyti nuo didesnio kilimo trumpuoju laikotarpiu.


Šiame straipsnyje: doleriseuras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių