Mokesčių inspekcija bendradarbiaus su langų ir durų gamintojais

Mokesčių inspekcija pasiruošusi bendradarbiauti su verslininkais. Valstybinė mokesčių inspekcija ir Lietuvos langų ir durų gamintojų asociacija pasirašė bendradarbiavimo sutartį. „Tikimės, jog taip bendradarbiaujant langų ir durų gamintojų rinkoje sumažės nesąžiningų rinkos dalyvių", - sako inspekcijos viršininko pavaduotojas Saulius Trečekauskas. Jis pabrėžė, kad Mokesčių inspekcija atvira dialogui ir pasiruošusi bendradarbiauti su visomis asocijuotomis verslo struktūromis, siekiančiomis skaidraus verslo ir sąžiningos konkurencijos, sumokant mokesčius valstybei.

Pasirašiusios sutartį abi šalys sutarė bendradarbiauti, skatinti savanorišką mokesčių mokėjimą ir mažinti mokesčių vengimą langų ir durų gamybos bei prekybos srityje; problemoms spręsti bus sudaromos darbo grupės.

Bendradarbiavimas su asocijuotomis verslo struktūromis yra vienas iš Mokesčių inspekcijos strateginių tikslų. Ši institucija yra pasirašiusi bendradarbiavimo sutartis su Lietuvos statybininkų asociacija, Antrinio perdirbimo įmonių asociacija, Antrinių žaliavų ir atliekų surinkėjų, perdirbėjų asociacija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių