Latvijos teisėsauga pateikė įtarimus „Snoro“ akcininkui V.Antonovui

Grįžti į straipsnį

muhahahaha

muhahahaha portretas
Kiek pedofilrytis bebutu triedes del susidorojimo su "Snoru", bet pasirodo jog Lavaste su Gaiveniu tik nusikaltelius tegyne :)

Aldona

Aldona portretas
Snoras yra socialistinis bankas, o ne privatus. Juk jis turėjo pradinį kapitalą. Į šį banką buvo įnešami komunaliniai mokesčiai. Akcijos neturi prasmės. Šiuo metu šis bankas galėjo būti labai turtingas. Būtina atšaukti bankų reformą ir leisti dirbti toliau, be makleriavimo. Individualūs žmonės neturi būti atpirkėjai visų sisteminių reformų.

VILTE

VILTE portretas
Latvija labai operatyviai sprendzia susidariusia situacija. KODEL LIETUVOJE KITAIP?

Nepriklausomas

Nepriklausomas portretas
Mano nuomone, jei bankas nesilaiko Lietuvos banko nustatytų taisykliųdėl turto, atidėjimų ir pan. ...PRITARIU GREITAM IR GRIEŽTAM VALSTYBĖS ĮSIKIŠIMUI. Tačiau neturėtų nukentėti paprasti banko klientai (kas , man rodos, ir daroma...). Švaistūnams , kurie naudojasi žmonių suneštais (ar įmonių pervestas algoms ) pinigais, neturi būti pasigailėjimo ir delsimo, kaip tas buvo daroma "Sekundės" banko veikimo metu... Tada būtų buvę mažiau nukentėjusiųjų, kaip , tikiuosi, bus dabar. BET KODĖL MŪSŲ PROKURATŪRA NEUŽSIIMA KUBILIAUS KLIKOS TYRIMU, KURIE MŪSŲ VISŲ PINIGUS ŠVAISTO VALDOVŲ RŪMŲ, UŽSIENIO, TEISINGIUMO IR KT. RŪMŲ STATYBOMS IR REMONTUI, kai , sunkmečiu, tuos , SUNKIAI VALSTYBĖS UŽDIRBTUS PINIGUS galima panaudoti žymiai geriau , kur ir grąža būtų didesnė , ir varganų žmonių būklė pagerėtų...

Galerijos

Daugiau straipsnių