Keliaujantieji į pajūrį automobiliu pinigines atveria plačiau

Klaipėdoje vykstantiems į pajūrį jau reikia mokėti už automobilių stovėjimą. Rinkliava už automobilių stovėjimą pajūrio zonoje šiemet renkama ne tik aikštelėse – apmokestintos visos prie jūros esančių gyvenviečių gatvės.

Vadinamojoje Žaliojoje zonoje, Melnragėje ir Giruliuose, už valandą  reikia mokėti  litą kasdien nuo 10 iki 20 val.

Uostamiesčio valdžios sprendimu, rinkliava šiemet renkama  ne tik automobilių stovėjimo aikštelėse, bet ir visose prie jūros esančių gyvenviečių gatvėse.

Vairuotojai šią vasarą susimokėti už automobilio stovėjimą jau galės ir mobiliuoju telefonu, siųsdami trumpąją žinutę. Mokestis pajūryje bus renkamas dviem savaitėmis trumpiau nei iki šiol – iki rugsėjo 15 dienos.

Per praėjusį sezoną iš vairuotojų buvo surinkta daugiau kaip 200 tūkst. litų.

Rinkliava už automobilių stovėjimą pajūrio zonoje nuo gegužės pradžios įsigaliojo Klaipėdoje ir Neringoje. Palangoje šis mokestis bus renkamas nuo gegužės 15 dienos.


Šiame straipsnyje: pajūrispinigairinkliava

NAUJAUSI KOMENTARAI

pomidorai

pomidorai portretas
valdo mus , čipolinus.

zonos

zonos portretas
Klaipėda suskirstė į zonas: "turtingųjų-neliečiamųjų" ir "biednų-lochų". Pasirodo mes visi gyvename zonose. tik spalvos skirtingos. Tfu...

to zonos

to zonos portretas
saunuolis zonos,man patinka lochai,baobabu gimes baobabu mirsi,,liberolu tiesa,uz viska reikia moketi ir nesvarbu kiek,mokek loche ir vel rink!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių