„AT investicija“ pinigus iš „Star Team Group“ ketino atsiimti per teismą

Panašu, kad Martyno Laivio vadovaujamos kelionių organizavimo bendrovės "Star Team Group" ir Dariaus Žakaičio valdomos investicijų bendrovės "AT investicija" skyrybose neapsieita ir be teismo įsikišimo.

Vilniaus apygardos teismą buvo pasiekęs "AT investicijų" ieškinys dėl skolos, palūkanų, delspinigių ir bylinėjimosi išlaidų priteisimo iš "Star Team Group". Į pastarąją bendrovę vasaros pradžioje "AT investicija" buvo investavusi 5 mln. litų, tačiau rudenį jas nusprendė atsiimti.

Tiesa, dviejų bendrovių ginčas baigėsi taikiai. Kaip rašo "Lietuvos rytas", vakar šios bendrovės pasirašė taikos sutartį, kurioje "Star Team Group" įsipareigojo "AT investicijai" sumokėti apie 200 tūkst. paskolos palūkanų. M.Laivys teigė, kad jas jau pradėjęs mokėti.

Lapkričio pradžioje, kai "AT investicija" pranešė apie savo pasitraukimą iš "Star Team Group", A.Žakaitis portalui atsisakė kalbėti apie šio sprendimo priežastis. M.Laivys taip pat buvo nekalbus, tačiau tikino, kad oj bendrovė aktyviai ieško naujo investuotojo ir apie jį ruošiasi paskelbti per artimiausias kelias savaites. Kol kas naujo investuotojo paieškos vis dar vyksta.

"Star Team Group" šiuo metu valdo kelionių organizatorių "Star Holidays", taip pat skrydžių įmonę "Star1 Airlines". Bendrovė per šiuos metus planuoja pasiekti 50 mln. litų apyvartą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių